10 november, latitud 66 och “Pissväder”

Eftersom det snart är baddjupt här utanför fick jag inspiration till att bada inomhus. Fyllt badkar, HETT vatten, skum, badolja, badsalt, korsord, penna, kaffe och en Margarita. Underbart skönt. Nu på med kläder och börja bokföra efter lunchmat som blir stekt röding med potatismos och örtsås…
Hundarna gillar inte lågtryck, dom ligger i sina korgar och väntar på bättre väder som Husse…


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'10 november, latitud 66 och “Pissväder”' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com