10 saker om mig!

  1. Jag har träffat och snackat jobb med Chris Nunez från Miami Ink och Ink Master.
  2. Jag klarar inte att äta glass som är på träpinne.
  3. Jag älskar skräckfilmer men är mörkrädd.
  4. Jag måste slå 4ggr på en läskburk innan jag öppnar den.
  5. Jag har bott i Kuwait när jag var liten
  6. Jag gick konst och form estet linjen.
  7. Jag har en släng av ADHD
  8. Jag älskar att klämma finnar och även titta på såna filmer där dom klämmer finnar.
  9. Jag handlar alla julklappar på nätet.
  10. Jag Somnade en gång när jag var instruktör i Yoga under avslappningen.

 

 


About

DJ på Nattklubbar sedan år 2000 Tatuerare och äger Queenstreet tattoo Studio i Vackra staden Helsingborg, ett stenkast från stranden. Öppnade min studio år 2012. Jag är gay kom ut när jag var 26, bättre sent än aldrig. Jag har varit med i dokusåpor, tidningar mm. Syns du inte, hörs du inte så finns du inte. Äger en Olde English Bulldog som heter Mr Rolex! Kommer resa runt och gäst-tatuera, redan inplanerat Köpenhamn och Berlin. Tatuerar på mässor. Kommer här med denna blogg dela med mig av mina planer,Dj gigg, tankar och massa bilder på tatueringar jag gjort och skaffar. Nathalie: Glad, positiv, galen, jag kan om ja vill attityden, estet, älskar att umgås med min familj, vänner, svär, tatuerings tokig, musiker, älskar att stå på Scen, har lång stubin men när det smäller så är det en bomb som kommer. tycker om att lära känna nya människor, social, tidsoptimist, klumpig, vill utmana mig själv, bjuder på mig själv, vill testa nya saker, envis och öppen. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Instagram: nathalie_dreilick/queenstreettattoo.se Facebook: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio Hemsida: www.queenstreettattoo.se


'10 saker om mig!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com