18 MÅNADERS FÄNGELSE !!

 

Idag kom Domen i Mickes sk Kändisrättegång! 18 månaders Fängelse blev Domen !!

Många undrar säkert..Hur jag mår?? Just nu åt helvete!

Micke är Optimist och säkert kommer ngn form av en överklagan att göras. Men vi vet nu åter igen att rättsystemet är alldeles åt helvete!! Vi tar oss igenom detta. Inget kan bli värre än när polisen kom och hämtade Micke dagen före Milos dop pga av gammalt skit som fanns sedan långt innan vi bestämde oss för att bli två.

 

IMG_2911

 

 

 

Jag har suttit o kört mil på mil bara för att Milo vår son inte ska tappa kontakten med sin pappa som liten. Jag personligen hatar detta , jag blir förbannad o ledsen. Mina barn har inte varit delaktiga i detta men den som kommer o få lida mest av att ha Micke i fängelset är Milo.

 

 

IMG_2900

 

Jag kan säga det så många gånger att jag hatar detta! Jag blir arg , så jävla förbannad att man hamnar i den här sitsen. Jag är otroligt frustrerad på Mickes fd kompanjon som sprang likt en rädd jävla hare fort som fan och gömde sig & inte ens närvarade i rätten. HAN HAR TJÄNAT MILJONER UNDER DESSA ÅR ! Micke delar alltid med sig generöst ! Han stack när det var dags för rättegång å då på en lägligt inbokad Jävla långsemester.

 

 

IMG_2901

 

Han stod inte på några bolag det var Micke som gjorde de pga av att han hade ingen ekonomi att investera då de satte igång sitt samarbete .Han var fattig som en kyrkoråtta.

 

IMG_2519

 

 

Som jag skrivit förut Karma kommer att bita honom i arslet! Han är inte ens värd att nämnas i detta sammanhang men en dag då kommer det! Helt enkelt en riktig skitstövel !!

Innan överklagan är klar och alla vändor så tar det säkert minst 1 år till. Men vetskapen om att det säkert blir ett fängelse straff är ett hårt slag i ansiktet. Så just nu hur jag mår är svaret åt helvete och hur Micke mår behöver vi inte ens fråga ,

– Vem fan vill sitta inne utan sina barn och sin familj?!

Skillnaden är att hade han gjort något medvetet så skulle han helt klart ta sitt straff men han har erkänt att inte kan ngt om bokföring och har därför låtit andra sköta det mot en rejäl betalning.

 

 

IMG_2512

 

Juridiskt ansvarig har Micke varit svar ja men 1år och 6 månader? Vi är starka och som alltid kommer jag att finnas där för honom och sitta mil efter mil  i bil bara för att Milo ska få träffa den bästa pappan någonsin så att banden alltid förblir starka mellan dem ,det är det viktigaste för mig.

 

 

IMG_2429

 

Vi älskar dig Micke och oavsett hur överklagan går så fixar vi detta också ,alltid! In Eternity!

Pözz fr The Brinks mitt i livet !!

 

DSC_0070-kopia-1024x680

 

 

Här kan ni läsa dagens artiklar från Aftonbladet & Expressen samt Mickes uttalande om sin dom !

 

http://www.expressen.se/noje/nordman-och-brinkenstjarna-doms/

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article19729421.ab'18 MÅNADERS FÄNGELSE !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com