Fina helger framför mig :)

Skärmavbild 2015-07-30 kl. 13.06.06

Jag är ju inte världens bästa bloggare direkt, haha! Sorry för det. Det har hänt många bra saker på kort tid. En var att jag ÄNTLIGEN fick tillbaka hörseln på höger öra (wiiii) och det har jag varit jätteglad över. En annan var en tokkul helg med H och nördgänget. H börjar liksom växa på mig lite grann, haha. Men det gör verkligen inget för mig. Vi har hur kul som helst ihop och bråkar faktiskt aldrig. Allt är så enkelt. Vi bara är. Kravlöst är. Gillar verkligen att ha den typen av folk omkring mig. De som inte kräver något av mig förutom grundläggande skit som respekt och omtanke osv. Men jag menar.. vi har ingen stämpel på oss. Vi är som bästa vänner som tycker att den andre är snygg.. Makes sense? Haha 🙂

Denna helg ska vi fira att jag fått hörseln tillbaka på örat. Ska bli jättekul! Ser verkligen fram emot det. Och så ska jag fördjupa mig i mitt skolarbete med Erik H Erikssons modeller inom sociologin. Jag har ju gjort några intervjuer, så jag kan jämföra dem. De bästa blev på grabbarna för de hade mer korta, precisa svar. Det blir lättast att dra citat ifrån dem liksom.

Helgen efter ska jag på open air på rävudden med lite kul folk. Sedan ska jag på reeeejv i skooogeeeen – om nu vädret vill det. Skitväder. Helgen efter det ska jag ta med H, H’s bästa vän och hans nya fru på något kul. Vad vet jag inte riktigt än. Den veckan har jag dessutom, om jag får igenom som planerat, börjat jobba. Hoppas!! 🙂 Örat måste sluta vara som en tunnel först.

Veckans bästa, so far, är att jag fick tvätta håret igår efter TIO dagar. My F god. Hahaha! Och att jag gjorde klart första uppgiften i skolan!
Veckan sämsta är att jag har ont i örat och är jättetrött. Jämt. Men jag vägrar mer Citodon. Nope. No.'Fina helger framför mig :)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com