Är jag verkligen en MAN i Tv-debatts ögon?

Jag blev tillfrågad, som “dräparen” i Robinson 2001 att medverka i TV2 debatt i Göteborg. Ämnet “Är det svårt att vara man idag”. Jag ställde upp eftersom jag inte har några problem med min manlighet.
Efter ett par långa telefonintervjuer, där det framkom att “dräparen” skötte marktjänsten hemma och lagade maten så att middagen stod på bordet när hustrun kom hem från jobbet” och var barnbarnens favorit som nattade dem med sago, blev det ingen debatt! Jag skulle tydligen matchas mot feminina män i velour och framstå som ett veritabelt manssvin!

Robinsonbild

Tänk att inte ens TV begriper att en man kan ha olika roller och att en RIKTIG man månar om sin familj och sin fru trots att han kan jaga, fiska, slakta, slåss och lufsa runt i skogarna! Jag har aldrig slagit fru eller barn, men en del män som trott att “den där gamla gubben skall vi ha skoj med” har fått erfara att det inte alls blev skojgt, lite trasigt och blodigt i stället. Man skall nog inte ge sig på folk som är utbildade i att döda och har utbildat massor av andra i samma sak!

Jag söker aldrig bråk med andra, men jag är bra på att försvara mig trots att jag börjar bli till åren. Jag fyller 74 om mindre än två månader.

Förra veckan ville jag ha “kvitto” på mitt hälsotillstånd eftersom jag inte spottar i glaset och inte följer några råd från dietister i tidningar eller på TV!

En fullständig undersökning med massor av lab-prover gav vid handen att hjärta/lungor är mycket bra, lever och njurar likaså, kolesterolvärdet perfekt, PSA-provet perfekt, inget socker och ett dygns mätning med blodtrycksmanchett sade BRA värden!

Nu vandrar jag med ännu lättare steg i tassemarkerna. I min ålder kan man börja fundera över om man äter rätt, dricker för mycket eller missköter hälsan på andra sått.

Nu har jag Facit! Go man Go!!!


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Är jag verkligen en MAN i Tv-debatts ögon?' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com