FML

ska%cc%88rmavbild-2016-10-06-kl-00-57-27

Hej, här sitter jag många veckor efter senaste inlägget och har blivit en heltidsstuderande kommunikatörsstudent på kommunikatörsprogrammet på Södertörn. Jisses, vad långa ord. Hur som; här är jag och nu ska jag alltså bli en av de där språkpoliserna som rättar folk tills de kastar sina huvuden in i väggar och stolpar av olika slag. Ingen kommer att vilja vara vän med mig – förutom när man vill ha ett nytt CV eller få sin uppsats korrläst.

Nej, men här är jag. Något uppgraderad. Jag har dessutom en större bakdel än tidigare då det enda jag ätit senaste veckorna varit kött, godis, ägg och mackor. Dessutom har jag tränat den alldeles för hårt. Många tror att jag använder photoshop, men så är inte fallet. Jag går runt och känner mig lite Kardashian. Ta det inte kaxigt. Ta det med en grävskopa salt.

Såg på Bridget Jones idag och min kille skattade kanske mest åt den första scenen när hennes telefon ringer och hon inte kan hitta den i sängen. Han pekade intensivt på mig och viskade högt; “det där är du!!! det där ÄR du!!!”. Det var jag i ett nötskal. Jag som har somnat bort telefonen bland täcken och kuddar. Jag är ju en liten prinsessa på ärten. Jag sover med fyra kuddar (en skumkudde som jag köpte asdyrt), tre täcken och filt på fötterna. Min kille sover med typ ett halvt täcke, en jätteplatt kudde och vill ha öppet fönster. Jag är en isbit, han är ett element. Det är också därför som jag är den ende tjejen han kunnat sova och krama på samma gång. Annars har han haft någon slags regel om att man ska sova på sin egen sida om sängen, men inte i detta, numera, väldigt seriösa förhållande.

Ja, jätteseriösa förhållande. Vi har haft sambofest, jag har träffat hela hans familj i Norrland och han hela min.. och så har vi ICA-konto ihop. Det är märkligt hur vacker min mörka värld blev. Märkligt hur han kan kyssa mig i solskenet på perrongen över ett år efter att han frågat chans på mig.. och det pirrar fortfarande i min mage.. och jag vill ha mer. Mer.

Annars, förutom plugg och jobb och sambo, så har jag en fullsatt kryssning att se över till Halloween. Kan inte riktigt begripa att hela kryssningen redan är fullbokad. Jag måste förmodligen ha något slags viktigt möte med Silja av något slag också. Dessutom har jag fått nattklubbsjobb som jag ska åka iväg på nu nästa vecka. För min favoritklubb dessutom; Mondaybar. Livet blir lite roligare för varje dag och min pojkvän påminner mig ständigt om vår fantastiska resa vi ska göra om bara några veckor; till Vietnam.

Vi blir borta i nästan tre veckor. Det känns helt ofattbart nu när man sitter med ett jättearbete i skolan, men det är helt sant. Att vi ska bada, hångla, åka moppe och se ett av världens vackraste länder tillsammans känns helt sjukt. Ingen av oss var särskilt sugna på Thailand eller Dubai då vi varit där redan (han i Thai och jag i Dubai). Därför föll lotten på Vietnam. Nästa gång vi åker vill han att jag bestämmer land. Alltså gången efter denna. Jag vill väldigt gärna åka till Grönland och Irland. Märkliga resmål kanske, men det är det jag gillar.

Nu måste jag fortsätta med mitt skolarbete. Det här var mest bara en massa babbel ifrån min sida. Jag har inget vettigt alls att komma med. Jag dricker chailatte, sitter på min stora röv och läser om morfem. Efter den här kursen vill jag aldrig se morfem igen. Aldrig mer läsa grammatik. Oavsett om det känns logiskt, så vill jag bara läsa mediateknik just nu. Synd att det är i vår vi ska läsa det. #FML'FML' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com