Meander Innovation

Nu är vintern snart över!

Eftersom ni sommarälskare är så passionerade vill jag personligen ge en liten hemlig förhandsvisning inför sommarens kollektion. Svenskar och europeer är ju fantastiskt passionerade att vara vackra både i och nära vattnet. Efter mångårig erfarenhet vill jag inget hellre än att hitta de ultimata plaggen för er för att göra er sommar ultimat.

Panos Emporio är vad många känna räddat ens semester. Vi vill vara snygga och bekväma på jobbet, på en vardag eller när vi går på bal men vi vill även vara vackra på vår semester när vi går på stranden. Att mina kläder får folk att tänka sommar, semester, kärlek, glädje är det som får mig att fortsätta designa kläder. Drömmar och förväntningar är det som går ihop med min design. Att höja det inför semestern, över den tråkiga vardagen.

Det man kommer ihåg mest av livet är dess höjdpunkter och jag hoppas och drivs att den tron att en härlig semester ihop med otroligt snygga bikinis eller badbyxor kommer förgylla både tillvaron, livet och semesterbilderna. Efter 30 år designade jag denna. Är du man, vill se snygg ut men ändå få till maximal solbränna? Se denna:

Sommaren kommer nu! Ni hittar allt på nätet panos.se, NK Sport & Fritid i Stockholm eller på Panos Emporio Frölunda Torg Göteborg,

Trevlig snygg sommar!

Önskar Panos Papadopoulus


About

Founder of Panos Emporio.


'Meander Innovation' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com