50 shades of shame!!

Vilken hype! Jag har läst tusen böcker men inte denna triolgi. Så jag gick på bio med ett helt öppet sinne. Jag typ dog. Har aldrig sett en så tråkig film i hela mitt liv som 50 shades of Gray. Alltså på riktigt. En del av mitt inre dog. Nej jag blev inte kåt av att se en tråkgubbe semismiska någon liten tjej. Gäsp. Min tjej började leka med telefonen efter en timme och det var hon som ville se den… säger väl allt.

1382626088622.cached

Men våren är här! Kärleken växer och jag är så glad av att vara tillbaks i Sverige efter 15 år utomlands! Dessutom hemma i mitt älskade Stockholm. Att jag hamnat på Östermalm beror på krångliga omständigheter… men jag lovar så fort jag kan så kommer jag flytta tillbaks till Söder.

 

Jag tror inte många ens stockholmare som vet vad norra djurgården är för något. Men det är en oas av natur ett stenkast från läghenheten. Magiskt att bo så nära naturen och samtidigt mitt i stan!

 

SEX

 


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'50 shades of shame!!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com