ADHD

Alla har ADHD idag, Nästan hela Sverige. Vinterkräksjuka, förskylingar och andra sjukdomar som vi alltid har haft har idag bleknat nu när ADD och ADHD gjort sig populär. Åh tack kära läkare för att någon äntligen förstår mig! Jag har haft koncentrationssvårigheter och varit överprodukt hela livet. Tack kära du. Vi har ju nu gått så långt fram i tiden så vår humana förståelse har växt. Tänk hur lång tid mänskligheten har lidit av denna sjukdom och aldrig fått bli dosgnatiserade på ett riktigt sätt försen nu! AIDS, Cancer, lungskukdomar i all ära men nu är det ADHD som gäller.

adhd

Ni som har ADHD har det tufft. Men vi har även en lösning och det är en legal medicin. Amfetamin. Den näst värsta drogen efter Heroin. Inget boostar dopaminet bättre än amfetamin. Inte konstigt att alla vill bli diagnostiserade med ADHD. Att få må bra, känna oss lite lugnare, samt ha en konstanst rockkonsert i huvve. Helt lagligt enligt läkarens utskrift.

Det är bara en problematik i detta. Nämligen att sanningen är att vi nästan alla är lika nervösa, har svårt för koncentration men en jävla sucker för droger. Jag har bott i Amsterdam så jag tycker att alla som verkligen är övertygade om att de vill förstöra sig själv ska få den friheten. Men inte att unga tjejer och killar ska få amfetamin av sin läkare bara därför att de har svårt att koncentrera sig.

Det har gått galet för långt. Nu kanske du är en läsare som verkligen känner dig extremt upprörd över det jag skriver här, och säger att amfetaminet räddad mitt liv, vem är du att ifrågasätta detta, du har ju inte ADHD själv o du är inte ens en läkare.

Då får jag nu svara och säga att ja så är det men tycker alla får göra precis som de vill. Jag är nästan även en drogliberalist. Men jag gör skillnad på att ha lite skoj med droger ibland till skillnad från att som barn få det utskrivet och påtvingat. Det är min hela poäng. Halva Sverige har blivit tjackpundare nu på grund av lite byxnödig ängslighet och  det drabbar även små barn och det kan väl ändå inte vara ok?


Tagged:


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'ADHD' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com