Amina Axelsson – Nyårskrönika

Är alla porrstjärnor nuförtiden?

Jag inser att jag har bloggat i snart 8 år! Och jag var verkligen inte med när det begav sig så att säga. Nej jag hoppade på tåget relativt sent och bloggmarknaden började nästan bli lite mättad kändes det som då, 2008. I början skrev jag inte så frekvent men när jag skrev så tyckte jag att det var roligt och jag skrev om allt mellan himmel och jord. Jag har alltid varit ganska öppen med mitt liv, kanske nästan lite naiv kan jag tycka så här i efterhand. Hade jag vetat vad jag vet idag så hade jag aldrig börjat blogga! För med öppenheten kom STALKERS!

Mina stalkers har varit vitt skilda personer, allt från totalt okända personer till människor som på något sätt varit involverade i mitt liv. Att jag vet detta är pga att jag med ett oändligt tålamod och lite detektivarbete har lyckats klura ut vilka de 6 värsta är. Givetvis är människor som ägnar större delen av sin tid åt att trakassera andra sjuka på något vis, de mår med största sannolikhet inte särskilt bra. Det är dock ingen ursäkt för att försöka förstöra en annan människas liv. Men tyvärr är det något vi som syns och hörs på nätet och annan media får stå ut med. Att polisanmäla och tro att någon hjälp finns att få är bara att glömma. Inte ens när min tidsmässigt värsta stalker trakasserat mig sedan jag började blogga och som till slut tog sig in i min lägenhet fanns hjälp att få. Och han härjar tyvärr vidare än idag med både mig och andra tjejer.

Man kan undra vad det är som gör en blogg intressant? Jag tycker mig märka att renodlade mode och sminkbloggar är det som är mest populärt. Jag har alltid undrat varför någon läste min blogg, jag är ju en rätt tråkig person som definitivt inte springer på filmpremiärer eller frotterar mig med kändisar. Men en dag skrev jag orden porr och film i samma inlägg. Genast ökade mitt läsarantal med över 100 procent!! Aha tänkte jag och fick blodad tand;)

Eftersom jag började min bana med att vika ut mig i Aktuell Rapport, Cats, Hustler etc så var det inte särskilt konstigt för mig att köra ett mer vågat stuk igen, fast denna gång styrde jag innehållet som publicerades. Nu några år senare så har jag gått över till renodlad “porrblogg”, jag skriver inte särskilt många inlägg som kan läsas av alla utan jag väljer att göra en erotisk videoblogg som kan ses av mina prenumeranter. Genom att visa mig naken och utmanande i videobloggen så säkerställer jag oxå att videon inte sprids på diverse sociala medier och dessutom ger jag mina besökare något att titta på samtidigt som jag pratar på om mitt otroligt spännande liv;) Och eftersom jag är så generös så ingår det en massa porrfilmer i prenumerationen. Och tro det eller ej, vips så minskade antalet stalkers dramatiskt. De mest envisa hänger naturligtvis kvar, jag hyser inget hopp om att bli av med galningarna såvida inte de eller jag kilar vidare.

Jag skulle nog säga att jag var bland de första i Sverige att ha en dylik blogg och det tog ett antal år innan fler svenska tjejer fick upp ögonen för samma sak. Men idag har det ploppat upp både en och två och tre svenska tjejer som gladeligen knullar på bästa bloggtid för hela kåtligan! Det är naturligtvis fortfarande tabu att porra sig på internet, särskilt om man är tjej i Sverige, men det börjar förändras. Är då detta positivt? Ja jag tycker det, jag hoppas att vi alla kan bli lite mer open minded och inte vara livrädda för lite nakenhet och sexuell njutning, vi borde hylla dem som bjuder på sig själva och tar med oss in i deras sovrum på internet. Vill ni veta vilka tjejer jag pratar om? Gå in på Nordic Finest & kika;))

Men jag måste säga att det bästa, roligaste och mest lärorika jobb jag någonsin har haft är faktiskt striptease! Jag har skrattat, gråtit, svurit, förbannat, känt eufori, längtat, varit extremt nervös, träffat precis alla slags människor, rest till flera länder och lärt mig att läsa människor blixtsnabbt, ja stripteasen har utan tvekat berikat mitt liv. När jag är hemma i Spanien där jag numera bor så räcker det med att jag hör en viss låt och vips så är jag tillbaka i dunklet på Club Heartbeat eller på scenen på erotikmässan. Men det allra roligaste är alla svensexor, födelsedagsfester och herrmiddagar jag har dansat på. Jag tror nog att jag har dansat runtom i Sverige på dygnets alla timmar, från att ha lekt vinsugen granne till tandläkarpatient eller jobbrekryterare på ett stort dataföretag till att ha dansat i ett armetält till ljuset av en kamin. För att inte tala om klassikern när jag fick spela räv i Södra Vi…

All striptese är olika beroende på vem som utför den och hur faciliteterna ser ut men ett hett tips till er som planerar något dylikt, ta undan halkiga mattor, se till att den som ska dansa har så mycket utrymme som möjligt. Att förankra iden hos de som ska titta är oxå ett hett tips, det har ju hänt att folk har rest sig upp och gått av olika anledningar. En stadig stol bör man satsa på, en gång när jag satt i knäet på en kille som jag dessutom satt handbojor på så brakade hela stolen samman. Det var en fin och skör gammal stol från typ 1800-talet och jag kan tänka mig att hans mamma och pappa inte blev så värst imponerade när de kom hem. Däremot skrattade alla i publiken gott, jag är glad att det här med smartphones inte var så utbrett då. Det är oxå en viktig sak, sitt för tusan inte och filma när det dansas!! Jag har varit på vissa ställen där kanske 10 pers sitter och glor på sin skärm istället för att titta direkt på mig, det känns ganska konstigt att dansa då. Sist men inte minst, ge dricks, det är en trevlig gest som höjer stämningen på hela tillställningen. Den som dansar känner sig än mer uppskattad och kommer garanterat att bjuda på sig själv mer.

Nu kanske det låter som att jag har lagt stripteasen på hyllan men det har jag inte. Jag befinner mig på både Club Heartbeat och gör svensexor och dylikt på Stripperellas och Svensk Stripp då och då. Dock gäller det att passa in när jag besöker Sverige. Till dess går det bra att följa mig på www.aminaaxelsson.com där jag har en massa överraskningar i bagaget;))

Kram Amina// Vegan, porrstjärna, djurrättsaktivist, MILF, strippa, kort sagt, en jobbig jävel med lika stort självförtroende som bröst;))About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Amina Axelsson – Nyårskrönika' have 2 comments

 1. December 31, 2016 @ 11:02 PM Min nyårskrönika  | Amina Axelsson

  […] Missa inte min nyårskrönika hos Attitud4life! […]

  Reply

 2. October 4, 2017 @ 7:41 AM Luna DVil

  Vilken jävla bra artikel om läget och striptease!!
  Stolt kollega!! /Luna DVil

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com