Amina Axelsson – om Barbiedrogen Melanotan

Ja alltså. Melanotan. Drogträsket för barbietjejer. En drog som är legal men som är så mytomspunnen och utdömd. Den lovar att du ska bli smal, kåt och gyllenbrun! Vem vill inte ta något sådant? Ramla inte av stolen nu, men det finns även en barbiedocka som heter KEN han är man. Nu ska ni få veta sanningen!

 
43035

 

Amina du har ju kört med Melanotan i många år. Myterna om biverkningarna är ju gigantiska. Allt från att bli kåt och smal till att bli helt galen och få ett mörkt könsorgan! Vad är sanningen egentligen?

 

Ja jag testade Melanotan första gången runt 2007 har jag för mig. På den tiden fick man beställa från något skumt laboratorium i USA & det var lite si & så med kvaliteten. Biverkningarna varierar naturligtvis från person till person men det som hände mig var kraftig huvudvärk i ca 5 dagar samt väldigt dålig hy. Är man en person som har lite fetare hy normalt sett så förvärras tillståndet oftast med MT2. Men idag är Melanotanet så pass rent att det inte brukar vara något större problem. Har man torr hud så blir det däremot väldigt bra istället.

 

Här lägger jag nu mina egna kommenterar som kille som tagit Melanotanet. Jag blir varken kåtare eller har tappat någon hungerkänsla. Allt är som vanligt. Jag blir bara brunare!

 

1601604

 

Jag fick tyvärr inte det berömda illamåendet som de flesta upplever i början av kuren, istället blev jag fyllehungrig. Kåt? Nja det skulle jag vilja säga är en sanning med modifikation. Ungefär som Viagra så ökar MT2 blodflödet i kroppen & man blir varm & röd i ansiktet strax efter att man har intagit preparatet, detta påverkar naturligtvis känsligheten på vissa ställen. Men att man skulle bli kåt tycker jag inte. I & för sig har jag en väninna som testade Melanotan då hon var receptionist på en frisörsalong & hon var tvungen att sjukskriva sig. Hon ringde mig i ett slags glatt upphetsad panik & sa att hon omöjligt kunde vara kvar på jobbet för hon satt konstant & gned sig mot stolen & det såg inte så bra ut när det kom kunder:)

Ja man blir faktiskt smalare. Jag upplever att jag blir mycket tightare i kroppen. Det är inte särskilt konstigt eftersom Melanotan höjer kroppstemperaturen & därmed även ökar ämnesomsättningen. Ok det blir ju inga extremt märkbara resultat men lite händer faktiskt.

 

 

Amina_1_by_CrisP80

 

Detta tror jag är en myt. Läkare har inte forskat vad Melanotan ger för långvariga effekter. Att injicera kemikalier i form av hormoner låter rakt av ohälsosamt men sätt det i korrelation med risken att brännas av hudcancer så tror jag detta är mycket bättre!

 

Att man skulle bli galen har jag aldrig hört, händer det så bör man nog misstänka att man har fått ett helt annat preparat. Men mörkt könsorgan ja & det beror på vilken pigmentering man har naturligt. Jag som är ganska blond & ljus i huden klarar mig lite bättre än t.ex. min man som är mörk naturligt. Men jag ser en markant skillnad på mitt könsorgan, med tanke på mitt jobb så kan jag ju följa utvecklingen av mörkhetsgrad rätt bra;)

 

311839_258887250895362_1203433193_n

 

Hur tar man det bäst? Verkar finnas i sprutor, piller och nässpray. Vad är skillnaden och vilket är mest effektiv?

 

Från början fanns det i pillerform men det försvann rätt snabbt eftersom kroppen inte kan ta upp ämnet på det viset. Idag finns det i sprutform (pulver & destillerat vatten som man blandar) samt nässpray. Båda delarna fungerar men nässprayen är inte särskilt kostnadseffektiv. Nässpray kostar ca 3 ggr mer än sprutform men är ca en fjärdedel så effektiv (om ens det)

 

Vad är det egentligen Melanotanet gör för din kropp och hur länge behöver man köra för att det ska ge effekt?

 

Jag kan inte den exakta medicinska terminlogin men i kroppen har vi ett ämne som heter Melanin. Det är det ämnet som gör oss bruna & det är till för att skydda huden mot solens farliga strålar. När solljus träffar vår hud frigörs melaninet & flyttas uppåt i huden, det är det som ger den bruna färgen. Egentligen så är en skada redan skedd när huden blir brun. Melanotan frigör melanin utan att man behöver vistas i solen. Om vi däremot ändå väljer att sola solarium eller i vanliga solen så ökar mängden melanin snabbare & mer än vad som annars skulle vara möjligt. Melanotan är en slags peptid & det togs från början fram av Australienska forskare för att motverka risken för hudcancer (malignt melanom) I Australien finns väldigt många ljushyllta människor & ozonskiktet är mycket tunt. Detta har gjort att den elakartade varianten av hudcancer har varit extra förekommande just där. Melanotan har testats fram som en motverkan & idag finns det ungefär som p-stavar under huden där det avger en konstant dos hela tiden. Det vi vanliga dödliga använder oss av är naturligtvis underground-tillverkat av mycket varierande kvalitet.

 

1694685

 

Om man kör en kur, hur länge håller man sig brun innan effekten försvinner?

 

Även det är individuellt. För egen del brukar jag köra en kur i ca 10 dagar & då tar jag varje dag. För att boosta igång effekten så kan jag ibland sola solarium ett par gånger men helst undviker jag det eftersom jag avskyr att ligga & svettas i ett solarium. Jag använder främst Melanotan för att slippa bränna mig i solen när jag ska åka utomlands & faktum är att sedan jag började så har jag inte bränt mig en enda gång vilket nog har sparat många år för min hud.

Men effekten av Melanotan sitter i väldigt länge. Jag tycker mig har märkt att det tar ca 3 månader innan Melanotanet har gått ur kroppen helt.

 

Vad kostar en kur?

 

Det är väldigt olika men jag tror att ett normalpris på nätet ligger på runt 500 till 600 kronor. Nässprayen ligger på runt tusenlappen tror jag.

 

20140106_134223

 

Nu har jag som kille testat det. Med fantastiskt resultat. Jag är solkysst utan att behöva bli gammal. Men det är ju ändå kemikalier. Är det verkligen bättre att utsätta kroppen för det än för naturlig sol?

 

Ja det är jag helt övertygad om. Att ständigt brännskada sin hud är livsfarligt, cancerrisken ökar markant för varje gång. Sen vet jag att Melanotan påverkar levern negativt (vilka kemikalier gör inte det?) Ingen har någonsin påstått att det är en hälsokur man kör när man trycker i sig detta preparatet men vill man vara fin så… Om folk bara visste vad det är för kemikalier i deras vanliga hudkräm eller vilka livsfarliga ämnen de får i sig i kroppen genom att äta vindruvor mm. Jämfört med det så kan man nog lugnt inta sitt Melanotan utan någon större oro.

 

Om man nu som kille här på Attitude4life känner för att testa på det. Hur vanligt är det att även killar använder detta och hur får man tag på det?

 

Jag tror att killar använder det mycket mer än tjejer. Jag var ensam tjej att använda Melanotan i början & än i dag så är det i min bekantskapskrets fler killar än tjejer som använder preparatet.

Enklast är att googla, det finns många ställen som säljer Melanotan.

 

amina-axelsson_14622663

 

Summa summarum. Nej man blir inte kåtare. Nej man tappar inte matlust och därigenom blir smalare. Allt det är en myt eller hjärnspöken. Man blir bara rakt av solbränd utan att utsätta sig för cancerframkallande solstrålar. Gäller speciellt de med ”känsliga pigment”! Men om de långsiktiga verkningarna vet forskarna inte något om än så allt är på egen risk!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Amina Axelsson – om Barbiedrogen Melanotan' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com