Änglar , demoner och en djävla Cirkus !

God Morgon. Jag önskar er alla en fin dag. P.s Det är snart jul . Bild : For now my workoffice but usually it is my kitchen. The Lap top is ready and my Samsung Galaxy Tab Pro 12,2 inch is ready D.s

 

10644485_819915018031547_3015173309738522176_n

 

 

Då detta är mitt första blogginlägg här på attitude4life så börjar jag lite lugnt och fint…..njeeee det går ju inte då jag nog ej är kapabel till att vara så diskret. Kan om jag vill men det vill jag inte. Därav så är jag bloggare/ skribent just här :=)

ÄNGLAR, DEMONER OCH EN DJÄVLA CIRKUS = SVERIGE ÅR 2014

Min titel på detta inlägg består av min förkortning av detta år alltså då år 2014.

Vi har som nog alla vet haft ett EU-Regeringsval ett politiskt Gröna Lund för något annat kan jag ej sammanfatta det som.

Innan valröstningen så blev Svenska folket totalt banananaz, rabiata, elaka och småsinta. Begreppet ” Think outside the box ” det försvann totalt.

Folk började helt plötsligt starta krig, ett krig som gick ut på att tycker du ej som mig så kan du rakt av dra åt helvete, på Facebook så blev du utskälld, uthängd och unfriendad om du ej sympatiserade som den och den gjorde gällande val av parti som skulle bli nästa ledande EU regeringsparti. Där vill jag skrika högt : STOPP !!  Vad håller ni på med ?  Är det inte just yttrandefrihet vi alla kom överens om som vi alla skulle ha ?

Var det inte minskning på kvädesord, mobbing och se till att alla cybertroll höll sig lugna och rakt av starka varningar, Tv sändningar på efterlyst om just dessa cybertroll för att få dem bakom lås och bom då de  ägnar sin fritid till att göra livet surt för de som sticker ut, de som vågar säga exakt vad de tycker, de som inte backar för gruppåsikterna ?

Redan där hade vi alla börjat göra bort oss tillsammans med freakshowen med Stefan Löfven, Juholt, Annie Lööf våran före detta statsminister Reinfeldt, Jimmy Åkesson. För innan valet så var det inget annat än en stor djävla sandlåda med kiv och bråk…Min pappa är bättre än din pappa så passa dig ” PANG “EN BLÅ SPADE LANDADE PÅ ÅKESSONS HUVUD OCH TÅRTOR UTAV EN TJURIG OCH PUTT LÖFVEN SOM INTE FICK MEDHÅLL” Åh som jag ville sponsra dom med hinkar och sand just då 🙂 Tårtkastningen skötte en arg medborgare öppet på stan.

Slutsumman blev ja ni vad blev det jo Stefan Löfven ( S) VANN TJOHOOO *Not * SD, SD OCH SD Vann sandlådekriget i slutänden p.g.a. av alla dessa förbenade rasistiska åsikterna och de skrek högst om en icke välfärd i vårat land Sverige då det pratas mest om Sverigedemokraterna.

 

Nog om det nu är det som det är och ingen vet vart vi slutar förrän de har kivats klart.

Jag som person som tidigare sjuksköterska, mentalskötare samt behandlings assistent åt missbrukare gällande alkohol och narkotika håller mycket varmt om hjärtat att så gott jag kan få alla att må OK, försöka skydda och försvara att det är OK att må dåligt så detta är till…

Lågt Özz Nöjen. Väldigt lågt. Säger som Patrik Lundberg skribent på Aftonbladet : Den som skämtar om sjukdomstillstånd som denna = Utmattningsdepression kan dra åt helvete. Jimmy Åkesson är en människa som vi alla andra. Det är inte du Özz som blivit mobbad på hög nivå , trakasserad på ett fördärvligt sett eller ” haft sitt huvud på ett fat ” För alla som inte tycker som han. Jag drar ej in politiken när en människa blir sjuk. Özz du drar höga växlar på ditt ursprung och det drar du som en inledningsfras på dina standup  framträdanden..är du så rädd för att folk skall gå på dig och visa rasism, dissa dig, håna dig, starta häxjakt på dig som kurd ? Varför är du tvungen att använda ditt ” Safetycard för varje uppträdande ?” Du vet bättre Özz. Så denna gång trots att jag stenhårt gillar din raljerande humor munsvada som får oss folk att garva. Denna gång Özz dra igen fodertruten. Det är fan inte OK att du sänker dig så lågt bättre kan du !

Özz+Nujen

Nej nu svänger vi in på lite roliga saker. Jag har mode butiken www.clazzyfashion.se där jag säljer sjukt snygga kläder, skor och accessoarer.

Jag har även mitt koncept där jag samarbetar med olika grymma artister så deras hit låtar pumpas / spelas medans ni shoppar, inte så tokigt va?

Jag har även samarbete med olika skönhets salonger, konstnärer och designers det som ligger mig varmt om hjärtat. Fantastiskt roligt arbete. Just nu så kokar soppan under locket då jag bygger om hela webb butiken till ala 2014

Artister som jag har samarbetat med är Melodico & Pitbull – Elle es Proffesional , Michael Brinkenstjärna & Mr Melo – Händerna i luften. Eric Amarillo , Denize Lopez, Carina Jaarnek, BabyAlice, Sandra Gundstedt, Albin Loan s bästa hits hos www.clazzyfashion.se .Nästa HIT vi nu tar in är Brinken feat Erik Lord Foss // Dansa med oss. Den är mer än tung, nice beat, fet bas, härliga övergångar i soundet och sången samt budskapet sitter som en smäck den kommergaranterat att köras stenhårt av alla Dj,s på alla nattklubbar .

lord_fosssmall

När ni ändå är inne så shoppa loss.Med vänliga hälsningar Team ClazzyFashion

.

10378909_818320734857642_2126452105284996180_n

Jag tackar för mig för denna gång och önskar er alla en grymt fin Tisdag. Ta hand om er, kramas mycket och le <3

Det sista så måste jag visa upp mitt klockrena köp som jag gjorde i förrgår GUCCI FOR LIFE !

10502076_818993218123727_5577773710624304418_n

 

 'Änglar , demoner och en djävla Cirkus !' have 2 comments

 1. October 21, 2014 @ 8:30 PM jocke

  Älskar din övergång från ilsket skrivande till mode o musik…

  Du är grym min vackra vän.

  Kram Jocke

  Reply

 2. October 22, 2014 @ 12:46 AM Anders Olofsson

  Fan så bra skrivet !!!
  Du är klockren Sis !!!

  Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com