Antz Substain – Nyårskrönika

Mitt 2016 har varit en utmaning. Det finns få saker som får mitt psyke att rubbas. Jag är alltid klartänkt och vet ofta vad jag vill även om jag inte alltid kommer i mål med allt jag gör. En sak som har förbryllat mig är min hemstad, Upplands Väsby. Där finns både talang och möjligheter till utveckling inom många områden och en av dem är idrott. Man kan välja att utöva den tillsammans med en idrottsklubb eller kanske ta en joggingtur i spåret en sommarkväll för att rensa tankarna och möjligen komma tillbaka på noll igen. Och det är ungefär här det hela börjat som format om mig långsamt under 2016. För det handlar just om en sommarkväll där en ensam tjej är ute och springer i spåret. Hon hittas dagarna efter, mördad på ett brutalt sätt som jag inte ens vill vidarebefordra.

Under årets lopp mördas ett antal tjejer och än så länge är ingen gripen. Hur i helvete är detta möjligt? Vad är det för människor som lever bland oss andra? Jag kommer från samma grund och fundament som resten av oss och jag har inte mördat någon ännu och har inga större planer att göra det heller!! Under mina tonår fick jag förslag om att utvecklas till någon som jag inte har blivit. Kanske är det så att musiken i mitt liv har räddat mig från att trampa snett i livet. I så fall TACK!!! Nu var det egentligen det jag ville skriva om men det första jag kom att tänka på var just denna skeva händelse. Jag ska inte påstå att det är positivt men det ger mig bensin att hälla på elden och då flödar mina ord i låtar och text som alla andra också kan lyssna till och föreställa sig hur min verklighet ser ut ibland.

Mitt artistnamn är Antz och jag sjunger och skriver låtar i bandet Subztain. Mycket kul har hänt för bandet under året också!!! Det börjar en kall vinter natt i februari när utrustningen i min studio börjar att brinna när vi spelar in nya skivan ” Brothers By Choice Not By Blood”. Panik utbryter och inspelningen står still I ett par veckor. Med väldigt lite pengar på fickan lyckas jag få tag i generalagenten för utrustningen som börjat brinna. Jag förklarar våran situation och han är jätteschysst och hjälper oss med utrustning. Inspelningen fortsätter och skivan blir klar. Att marknadsföra sitt band I dagens läge har aldrig varit enklare men det har heller aldrig varit svårare att komma ut från bruset av tusentals bra band I världen. På något otroligt fantastiskt sätt klev våran singel Brothers By Choice Not By Blood in på några väldigt väletablerade listor på Spotify och låten började att växa. I skrivande stund har låten spelats över 170.000 gånger och som det verkar så kommer den fortsätta stiga. Ingen är lyckligare än jag för det. Skivan togs emot väldigt väl av recensenter och kritiker. Sweden rock magazine skriver att de gillar skivan och gav oss ett bra betyg. Man blir lite småkaxig när en av de största tidningarna inom hårdrock skriver något sådant. Sedan landar man igen och inser att skåpet fortfarande står där man ställde det senast.

Något av den största glädjen I mitt liv är att spela live! Och jävlar vad live vi spelade en gång. Subztain hade nämligen publikrekord när vi spelade i Gavlerinken. 4 eller 5000 personer som klappar händerna var en riktigt häftig upplevelse. Livespelningar är det vi ska göra nästa år. Kolla in bandet på Facebook och följ med i vad som händer där. När vår singel Brothers By Choice Not By Blood nådde 100.000 visningar lovade vi att ge någonting tillbaka och det gjorde vi f I form av en musikvideo.

Alla har någonstans insett att 80-talets hårdrocksglamour är förbi men vi vill alla uppnå just den drömmen tror jag. You win some you loose some, och lite så är det faktiskt. Man vet inte vart man är i framtiden så det är lika bra att passa på att njuta av resan istället.

Jag vill tacka ALLA som är med oss och har kul när vi är ute med Subztain!! Ni är bäst och jävligt roliga att ha å göra med! Stort tack till folk som jobbar med oss, köper merch och skivor och kommer till våra gig. I love you! ?

Gott nytt år och god fortsättning!

 'Antz Substain – Nyårskrönika' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com