Arbetsintervju med min pojkvän

 

Nope, det blir fan inte snyggare än såhär idag. Jag har inte en tanke på att sminka mig just nu, eftersom jag ska på gymmet och sedan uträtta några ärenden. Jag och min pojkvän ska leka en lek idag och jag har till och med skrivit bakgrundshistoria åt oss. Yes, vi ska leka rollspel. Som ni kanske förstår, så är min fantasi helt gränslös och sjuk, så jag kommer lite då och då på saker vi ska hitta på. Nu kom jag på att vi ska ha en arbetsintervju på krogen och att han alltså ska kolla om han vill anställa mig. Han är skitnervös, haha! Det är jättekul! Jag har förresten aldrig gjort detta på denna nivå förr, så jag är inte heller så kaxig liksom.

s2

Kanske lite mer självsäker än han är, men vi håller ju på att öva upp hans självkänsla och det går inte på en dag. Jag ska dock skryta lite över mina talang-terapeut-skills och säga att han blivit betydligt modigare och bättre sen i somras då han var helt nedbruten. Det var så många saker som var så annorlunda då som jag inte riktigt kunde förstå mig på först. Den där hetsen om hur folk såg ut till exempel. Jag är en tjej som verkligen SKITER I hur fan folk ser ut. Allra särskilt folk jag absolut inte känner. Därav skiter jag i Se&Hör och sånt fjams också. Jag struntar liksom i om Kardashians (eller vad de heter) har celluliter på låren. Jag mår inte bättre för det. Det gör jag heller inte av alla bilder som dyker upp på större tjejer på Facebook som modigt nog ska visa upp sig i bikinis lagom till våren och skriva något om att de skiter i ideal.

Nej, jag blir glad av att se mina vänner lyckas med de drömmar de vill nå – oavsett vad drömmen handlar om. Min fina vän Jenna tävlar exempelvis i någon slags fitnesskategori (finns tydligen olika, haha) och jag stöttar henne till 100%. Min vän Mariella ska tävla i hundklipp och jag stöttar henne med. Ingen dröm är fånig eller mindre värd liksom. Om den inte går ut på att göra någon annan illa förstås. Då kan den ju dra åt skogen.

Men till vår sjuka lek (för BDSM är fortfarande klassat som psyk på Island, no F joke, haha), så ska jag göra det ännu mer pirrigt för honom genom att göra något som heter “karada body harnesses”. Ni kan googla upp det för jag vågar inte ens lägga upp en bild på det här. Jag vet inte mina gränser i vad jag får göra här på Mensworld, haha! Så jag får hänvisa till google i den frågan. Jag kommer lägga upp ett kul inlägg på Facebook om det senare. Jag sitter fortfarande och fnular på hur jag ska skriva det bara 🙂

Nej, nu måste jag gå om jag ska hinna med ett rejält jävla jävelpass på gymmet också. Min kille pressade mig till max i bröstpass i förrgår och jag fick inte ens träningsvärk, så vi ska ägna ganska mycket tid på gymmet i helgen och se vart min maxgräns egentligen går. Först förbi Clas Ohlson och skaffa rep, haha!'Arbetsintervju med min pojkvän' have 1 comment

  1. January 24, 2016 @ 7:02 AM Mensworld

    Lägg upp bild om du vill. Vi har högst i tak av alla bloggportaler! Kram från Chefredaktören.

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com