Även kändisar är vanliga människor

De är snuskigt rika, extremt framgångsrika, supersnygga, mediakändisar och därför självklart helt ouppnåbara mot gemene man. De lirar i en helt annan liga helt enkelt. Vem är lilla jag som skulle kunna fånga någon känd när inte jag är det? Det är en helt normal undran. Men vänta nu. Hold your horses. Ja precis, tänk till lite. Nu ska jag avslöja hur de egentligen är!

 

Kändisar, kungligheter, modeller och alla som ”står över oss” är faktiskt bara samma skrot och korn som vi är. De har samma behov av kärlek och är precis lika enkla i grunden som alla andra människor. Förlåt det är inte sant. Jag ljög just nu. De har nämligen ett ÄNNU större behov av kärlek och att synas. Kändisskap handlar bara om två saker, att synas och känna pengar o…ja kanske att få ligga lite mer.

 

images

 

För det säljer sin själ till djävulen men när den är såld är hjärtat tomt. Det finns inga som dem som önskar mer bekräftelse och kärlek än dessa människor. Så det är bara att ta för sig! Den exhibitionistiska sidan kan aldrig få för mycket bekräftelse. En eld som aldrig kan släckas.

 

a_1395042653_540x540

 

Sanning är att det är bara några få A-kändisar som verkligen tjänar mycket pengar. Det gör dem inte automatiskt lyckliga. B-C och D-kändisar tjänar inte ett skit. Ingen skillnad på näringslivskändisar. Min Mentor och tidigare chef är stenrik och äger en egen ö i Karibien, bor i lyxiga Hampton, har en paradvåning på Östermalm och gud vet på vilka fler ställen. Han sa till mig en dag. ”Vet du vad. Du förstår inte hur ensamt det är att vara på toppen.”

 

Modeller är verkligen typexemplet. Vill du ha en modell till flickvän? Inga i hela världen har sämre självförtroende. Allt handlar om att bli bekräftad i den världen. Ge en modell en Snickers och säg att hon är det snyggaste du träffat men att hon ser för smal ut och hon kommer bli din flickvän på två sekunder.

 

Alla är vi människor. Kändisar blir kanske oftast ihop med andra kändisar. Men det är därför att du som ”vanlig” person inte försöker. Folk hittar ju varandra vanligtvis på jobbet oavsett om man är kändis eller jobbar på Mekonomen. Det är inte så konstigt.

 

angelina_jolie

1346243059_angelina-jolie-brad-pitt-lg

 

För er äldre. Lillbabs gick ut precis och sa att hon söker kärleken men inte hittat den än! Vad väntar ni på? Hur hittade Brad Pitt och Angelina Jolie varandra? Jo de gjorde en film ihop och hittade varandra. Miljoner fler exempel på det finns ju. Men många motsatta exempel finns – på folk som vågat gå fram och visa sitt intresse!

 

3464120_2064662_lz

 

Vem tror ni att Tom Jones har varit gift med i typ tusen år? Trots att han knappt kan andas efter en konsert eftersom han i klassisk stil drunknar i havet av uppkastade trosor? Nej det vet ni inte. Därför att hon är bara en vanlig tjej som fick en man som alla andra ville ha. Högviltet No 1 i Sveriges rikes land måste ju ändå vara Kronprinsessan. Hon valde en nörd utan blått blod med glasögon från någon liten by som heter Ockelbo som ingen vet var den ligger. Allt för kärleken!

 

Alla är vi människor. Kändisar och modeller är bara lite mer sugna på det som just DU har att erbjuda. Kliv över tröskeln och gör dem en tjänst. Kill ém with love!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Även kändisar är vanliga människor' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com