Blogglista i brist på fantasi

 e

10 favoriter:
Färg: Mörkröd
Mat: Nudlar
Band: Bastille
Film:  Django
Bok: Livet efter dig med Jojo Moyes
Sport: Men fan i helvete, jag hatar sport, haha! E-sport? Räknas det? CS-turneringarna i så fall.
Årstid: Sommar, men det är typ allas favoritårstid.
Veckodag: Shit.. oj.. jag gillar fan alla dagar.. men Söndagar är väl mysigt för att jag och min kille gosar lite extra då.
Glassmak: Jag är en riktig torsk för Björnen och Lejonets kakglass.
Tid på dygnet: 17:00 för då får jag laga mat. Och jag ÄLSKAR att laga mat.

9 för tillfället:
Humör: Harmonisk, lugn. Nytränad och nygosad. Fruktansvärt kär i min kille också.
Smak: Tandkräm. Snart Cola Zero. Jag är lite besatt av att borsta tänderna.
Kläder: Haha, pyjamasbyxor från polen och tråkig tröja ifrån London.
Bakgrund: Min killes grå soffa som vi ska byta ut snart.
Nagellack: Ingenting med tanke på min operation om en vecka.
Tid: 00:50
Omgivning: Pojkvän som sover i rummet bredvid, dator som spelar Infected Mushrooms Elation station och jag själv.
Irritationsobjekt: Jag är väldigt besviken på en person, men jag orkar ärligt talat inte ens prata om det för jag blir så jävla ledsen och arg när jag väl gör det. Har tagit upp detta med min kille som alltid tittar lite ledsen och hjälplös på mig. Det är så JÄVLA ledsamt att man kan göra såhär emot mig och jag kanske ångrar att jag varit alldeles för snäll. Men.. som mamma sa.. karma. Det kommer slå tillbaka på den här personen en dag.

8 första:
Bästa vän: Haha, min första bästis? Shit.. säkert mig själv för jag lekte typ på egen hand när jag var liten.
Screen name: MiniVolle, hahaha!
Husdjur: Nisse, min dansmus. Min kompis kastade dock in honom i väggen så att han blev hjärnskadad och började bitas. Då fick jag i gråt gå till Hagsätra zoo och låta honom bli ormmat. Jag har få lika sorgliga dagar i min barndom.
Piercing: I näsan förstås. Jag fyllde 14 och pappa fick hålla hand, haha!
Förälskelse: En kille i min klass. Han blev min första kyss också. Jag gav honom en lapp där det stod ordagrant “vill du bli min första kyss? ja ( ) nej ( ) kanske ( )”, haha! Han dumpade mig senare för en tjej med större bröst i paralellklassen, hahaha!
Musik: Första musik? Vad menar man då? Alltså.. jag får ta det som “första låt som betydde något” och jag ÄLSKADE Ace of base som barn. Särskilt “The sign”. Jag fick albumet av min fina morbror och jag repade fan sönder och samman den där stackars skivan så ofta som jag spelade just den låten.
Bil: Hade en vit Seat med mitt ex. Kan dock inte köra bil själv. Haha, det roliga är att det är ett krav ifrån min sida ifall jag och Martin ska ha barn; att jag har körkort. Han frågar mig lite då och då nu om jag inte ska ta körkort snart, hahaha!
Kyss: Den blev faktiskt av med den där killen jag gav lappen till. Vi hånglade i ett grupprum och jag blev jättekär i honom. Och någon vecka senare alltså hjärtekrossad för att han ville vara med den storbystade tjejen. Det gjorde dock inte så mycket för jag blev säkert kär i fem andra killar samma dag. Alla hängde väl säkert på funplanet.

7 senaste:
Cigarett
: Jag brukar låtsas röka på fyllan ibland, hahaha! Men annars röker jag inte.
Mat: Helgrillad kyckling med fullkornsris, aioli och broccoli. Bra “innan gymmet-mat”.
Dryck: Proteinshake med smak av vanilj
Biltur: Med min pappa efter att sjukhuset ställde in min operation.
Kyss: Gonattkysstes väl för någon timme sedan med min kille. Och han hade inga kläder på sig. Yumm.
Spelad låt: VNV nation – Illusion
TV-program: Oj.. som JAG fått välja? Haha! (Min kille älskar puckoprogram) Pja.. det var nog Sveriges Mästerkock.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Hmm.. jag vet inte.. kanske..
Brutit mot lagen: Haha, man bryter väl mot lagen varje gång man kissar bakom en bil på fyllan, haha!
Blivit arresterad: Nope
Badat naken: Standard.
Varit med på TV: Yes
Kysst någon du inte känner: Yes

5 nej tack:
Kläder: Oj.. bruna, obekväma, tubtoppar, korsetter, oversize (haha, vi med tuttar ser ju förjävliga ut i det), haremsbyxor, ballongkjol, jeanskjol, taxklack, beige..
Mat: inälvor
Musik: Svensk musik är inte riktigt min grej
Dryck: Ramlösa
Personlighetsdrag: Arrogans

4 saker:
Du gjorde igår kväll: Hånglade, tittade på Amelie från Montmartre, åt skräp och skrek så att grannarna måste hört.
Du kan höra just nu: En psytrancelåt, datorns surr, elementet och min puls i vänster öra.
Du inte kan leva utan: Mamma, Martin, Cola zero på jobbet och mina UGGs.
Du gör när du har tråkigt: Jag har typ aldrig tråkigt.. men hmm.. jag brukar surfa runt på internet, kolla på tatueringar på instagram, rita teckningar och lyssna på musik. Eller äta. Okej, jag äter mest. Jag svarar äter, hahaha!

e2

3 personer:

Du kan berätta allt för: Mamma, Martin och Didaj (min syster)
Du tycker om: Min kollega Emelie, min kollega Jocke och min lärare i biologi
Du inte gillar: En tjej som sårat mig så jävla hårt att jag, som sagt, knappt vill prata om det. En kille som står mig väldigt nära som jag anser skiter lite i sin roll i livet. En kvinna som inte riktigt kanske förstår att hon sårar folk med sin attityd.

2 val:
Kaffe eller te: Te. Jag är koffeinkänslig.
Vår eller höst: Vår för faan! Jag och min kille längtar sååå mycket efter att få gå ut och springa.

1 önskan:
Just nu: Klara alla poäng och komma in på det program jag vill in på.'Blogglista i brist på fantasi' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com