Bok om mig och några andra…

Björn gitarr 209Idag intervjuas jag för tredje gången inför en bok som skrivs om mitt liv. Den handlar inte om Robinson annat än glimtvis. Boken kommer att handla om ett antal personer som gjort avtryck i historien (lät lite överdrivet, men jag kan inte avslöja på annat sätt). I programserien 100 svenskar avbildades en svensk/år och jag representerade 1941. Allt finns att tillgå på ett museum i Stockholm. Senare finns jag i 1000 svenskar. Men det mesta kommer att handla om mitt liv från födseln till idag. Jag blir intervjuad varje vecka och eventuellt blir det en bok om de andra tillsammans och en om mig. Senare på dagen kommer en kvinna hit och vi skall planera hur jag skall försöka förgylla en födelsedag för en 30-åring.. Detta får inte publiceras på Face Book!!!!


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 77 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Bok om mig och några andra…' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com