Bra åtgång på hattar och huggknivar i Harads!

Hemma från Haradsdagen. För att vara en liten ort var det ganska mycket folk, kanske 500-600? Mitt framträdande gick bra trots att jag inte hade någon medhörning. Normalt vill jag ha första tjing på ljudet! Jag fick ett bord att ställa mot sidan på bilen och där laddade jag med tre hattar av varje storlek, två av de största knivarna och tre av de medelstora. Jag sålde fyra hattar och de tre knivarna av mediumstorlek. Så blev jag tvungen att sälja min egen kniv som jag hade med som demonstrationsobjekt!! Några tändstål och några multiverktyg blev det också. Totalt dubbelt så mycket som jag säljer på Skördedagarna i Boden på två år (3+3 dagar) detta på 4,5 timmar varav jag stod på scenen i 2 x 30 minuter! Det ÄR skillnad på stadsfolk och folk på landet (tack och lov). Jag fotade två vackra damer som köpt hatt. Tyvärr ställde solen till det så bara en av dem fastnade på bild!

20140614_153208


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Bra åtgång på hattar och huggknivar i Harads!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com