Crazy Fun Week!

My God! Ibland går livet i speedat delirium och ibland i något från djupet av någon från forskarbotten som aldrig ser ljuset och undrar varför sengångare klättar så snabbt trots deras attitud. Livet verkar vara som på Grönans Lustiga Hus. Snabbt. Sakta. Öka. Stoppa. Förundras. Skratta. Få panik. Gråta. Skratta igen.

IMG_5275web

Så har mina senaste veckor varit. Lansering ÄNTLIGEN av Attitude4life! Så kul! Många intresserade, många blyga, men det kommer! Själv har jag rockat mig rent kroppsfysiskt upp till min fjärdedel av mitt biologiska arv. Nu är jag i Dalarna igen. Där människor är väldigt svåra men levnadsglada efter det som myt eller verklighet lovar. De bor i en av Sveriges vackraste platser hursomhelt och inte mycket slår det!

gagnef+flottbron+L

Jag är dels uppväxt här eftersom min mormor kommer från Gangnef. Och jag har varit här varje sommar sen jag vart barn. Jag har badat isbad i dalälven många gånger (oftast de gånger jag inte försökte fånga fisk därifrån) och har mina mest romanromantiska minnen någonsin ifrån denna plats. Min mormor är född i en by som ingen någonsin skulle hitta men som är som en saga ur en film. Så vacker och gömd men levande unik! Älskar sånt i kontrast med mina galna äventyr i storstäder som New York osv.. men jag älskar kontraster. Jag får lika mycket kick av att nästan bli överkörd av en gul taxi i NY på väg i en Limo till privatflyplalatsen som att nästan bli tvångsuppdansad av en dalkulla på midsommarafton!

73479

Nu är det tvåklassvarning på värmen i Sverige. Det är ungefär som att säga att vi har det mildaste vädret på århundrandet i Sydeuropa eller Asien där jag bott de senaste 15 åren. Men ja. Mina kära läsare. Drick mycket vatten och smyg in lite Resorb!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Crazy Fun Week!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com