Dålig fantasi

Skärmavbild 2015-11-03 kl. 00.33.48

Tja fan,

Jag hade egentligen redan gjort ett inlägg i fredags, men jag sket i att posta det. Igår med. Jag har lite svårt att veta vad jag ska skriva om egentligen. Vi kan väl skriva om mer basic saker kanske. Typ göra en intervju med mig själv, haha!

(Hahaha BTW, kvargbild förstås!)

Hej Eveline, hur mår du?
– Jo, jag har träningsvärk och är skitglad över att halloween är slut.

Glad över det? Var den inte bra?
– Den var jättebra, men jag har fått jobba väldigt mycket och varit lack på att jag fått prioritera jobb med kryssningen istället för andra roliga saker. Ser fram emot en paus i ett halvår nu.

Hur är det att jobba med event? 
– Jo, det är både skitkul och skitjobbigt. Det roliga är så klart att det man gör uppskattas som fan och att man blir SJUKT JÄVLA stolt över att ha lockat fler än 500 personer till en båt liksom. Det är riktigt coolt. Det går faktiskt inte att räkna hur många vi var i år. Omöjligt. Det jobbiga är dock allt förarbete, alla inlägg som ska skrivas, all information som ska ut.

Så, nu när du är ledig ifrån events ett tag; vad ska du göra nu? 
– Träna. Mest träna och äta bra. Jag vill inte dricka sprit på väldigt länge. Jag är egentligen, faktiskt, inte en partyperson. Jag gillar att kunna röra på mig, göra roliga saker och vara pigg. Min kropp säckar ihop totalt av alkohol. Tar mig ett par dagar att bli bra på crosstrainern igen. Helvete vad jag fick kämpa idag, haha! Men förutom det så ska jag plugga på om rymden, språk och jobba lite grann. Umgås med Alexandra som i vanlig ordning, hångla med min skitcoola pojkvän och resa lite.

Skitcoola pojkvän? Varför är han cool då?
– Han är skitball för den han är faktiskt. Han vågar liksom vara lite hård mot mig ibland och han hanterar så många saker på så jävla bra vis. Ibland tror jag fan, som jag sagt förr, att vi typ var menade att vara ihop. Det är så ofta som jag kan höra honom säga något och känna att det är exakt de orden jag tidigare tänkt att min drömkille ska säga. Jag ska dock förtydliga att han är jävligt snäll också. Han gör det annars gärna åt mig nämligen, haha! “Jag är mest snäll faktiskt”.

Resa lite förresten.. vart då?
– Vi ska till PÅLÄÄÄÄÄN (eller Polen). Vi ska tydligen bo på finhotell och, GUD VAD JAG BLIR TJEJIG NÄR JAG SÄGER DETTA <- måste vara CAPS, men jag flaxar sådär med armarna och pratar med pippig röst när jag ska börja på denna story, men det absolut mest romantiska jag varit med om på länge var när han och jag tränade på gymmet vid honom och han var ganska hård mot mig och då kan jag, utan något större allvar i detta, bli lite sådär “hu, du är dum” för att locka sympati, vilket jag blev denna gång, så jag sa det med mina bambiögon och då drog han tag i mitt nylle, kysste mig sådär vansinnigt jävla skitbra och sa “din pojkvän är inte ond, han är faktiskt jättesnäll för han har kollat upp Warszawas bästa SPA”.

Jag dog.

Så jag ska till Polen med honom och det längtar jag veeerkligen till.

Varför Polen? 
– Haha, vi skulle egentligen till Dublin, men vi ville vänta till våren med det när vi kan åka runt i bil och han kan ta massa vackra bilder med sin kamera medan jag hoppar på stenar och är glad. Känns lite tråkigt med höst och så vackra landskap faktiskt. Dessutom tänkte vi ev. passa på att dra förbi Skottland också. Vi får göra en rutt senare. Men hur som, så sa jag att jag kunde åka vart som helst bara det var med honom. Plats har inte så stor betydelse om man åker med rätt sällskap. Han är ju jävla ball och har fixat med karta och grejer på vart allt ligger och vad vi ska göra. Asså fan vad ball han är. Nu måste jag äta något så hjärtat slutar dansa.

Men gud vad kul, Eveline! Så vad ska du göra resten av veckan då? 
– Jobba ett par dagar nu, träna med Alexandra i morgon, titta på Bonde söker fru på onsdag med killen som vanligt, kolla in en lägenhet på torsdag, på Eget företag-mässan med min mamma på fredag och på söndag ska jag ut på dejt och skjuta saker med kärleken.

Så, var det allt du ville säga? 
– Japp, nu ska jag lyssna på skrikig, arg rock och skriva om rymden.

PS. Här är en cool bild på mig och min coola pojkvän, haha!

Skärmavbild 2015-11-01 kl. 20.44.19'Dålig fantasi' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com