DANSA PÅ BARDISKEN !!

IMG_6039

Det finns en tradition i min familj som nu vår son PÅ 2,5 ÅR TYDLIGEN TAGIT ÖVER & byggt vidare på .Då jag träffade min fru ,som jag imorgon varit gift med i 6 mån & tillsammans med i ex antal år ,så dansade hon bokstavligen på Bardisken .

n11

Då Tessan min fru fyllde år nyligen ,så begav vi oss iväg utomlands & firade den kvällen i nattvimlet på ett mkt trevligt ställe med våra barn .Det var fullt özz på barnen efter att de ätit & avnjutet desserten.

IMG_6143

DSCN1692

IMG_6144

VÅR BLIVANDE ROCK & DANSSTJÄRNA I FAMILJEN Mr Milo som aldrig kan sitta stilla så fort det spelas musik .Blev som tokig efter maten ,slängde av sig skorna &

IMG_6054

for runt bland borden i den fullpackade restaurangen som en galning med ett sugrör i handen som mikrofon & sina 10 åriga systrar efter sig.

IMG_6042

-Jag tänkte att snart åker vi ut ..men nej det gjorde vi inte

IMG_6053

Personalen på restaurangen upptäckte  att Mr milo älskade musik ,så de skruvade upp volymen till nattklubbsnivå,satte på discoljus & självklart hjälpte de honom upp på bardisken ,då han givit order om att han ville dansa där !

IMG_6051

 

IMG_6049

Det var en mkt trevlig kväll .Mkt osvensk kan man lugnt påstå..Sådan Mamma,Sådan Pappa & Sådan Son ..nu har bardanstraditionen gått vidare ..helt klart ! Kvällen började med en stilla tur i hamnen & radiobilåkning  den avslutades med en god middag &  bardiskdans på högsta nivå.!

IMG_6085

 

IMG_6035

Over & out fr The Brinks

IMG_6026'DANSA PÅ BARDISKEN !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com