DANSA PÅ BARDISKEN !!

IMG_6039

Det finns en tradition i min familj som nu vår son PÅ 2,5 ÅR TYDLIGEN TAGIT ÖVER & byggt vidare på .Då jag träffade min fru ,som jag imorgon varit gift med i 6 mån & tillsammans med i ex antal år ,så dansade hon bokstavligen på Bardisken .

n11

Då Tessan min fru fyllde år nyligen ,så begav vi oss iväg utomlands & firade den kvällen i nattvimlet på ett mkt trevligt ställe med våra barn .Det var fullt özz på barnen efter att de ätit & avnjutet desserten.

IMG_6143

DSCN1692

IMG_6144

VÅR BLIVANDE ROCK & DANSSTJÄRNA I FAMILJEN Mr Milo som aldrig kan sitta stilla så fort det spelas musik .Blev som tokig efter maten ,slängde av sig skorna &

IMG_6054

for runt bland borden i den fullpackade restaurangen som en galning med ett sugrör i handen som mikrofon & sina 10 åriga systrar efter sig.

IMG_6042

-Jag tänkte att snart åker vi ut ..men nej det gjorde vi inte

IMG_6053

Personalen på restaurangen upptäckte  att Mr milo älskade musik ,så de skruvade upp volymen till nattklubbsnivå,satte på discoljus & självklart hjälpte de honom upp på bardisken ,då han givit order om att han ville dansa där !

IMG_6051

 

IMG_6049

Det var en mkt trevlig kväll .Mkt osvensk kan man lugnt påstå..Sådan Mamma,Sådan Pappa & Sådan Son ..nu har bardanstraditionen gått vidare ..helt klart ! Kvällen började med en stilla tur i hamnen & radiobilåkning  den avslutades med en god middag &  bardiskdans på högsta nivå.!

IMG_6085

 

IMG_6035

Over & out fr The Brinks

IMG_6026'DANSA PÅ BARDISKEN !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com