De leda FI har ersatt “den lede Fi”

Vad gör man inte för att reta upp FI? Dom kanske kommer hit och eldar?? De leda FI har ersatt “den lede Fi”. Fjollig människor av båda könen och ett tredje mittemellan som tydligen är jättebesvikna över att de inte lyckats hitta en BRA man som tar ansvar för sig själv och sin familj, fäller upp toalocket och fäller ned det efteråt, lagar mat minst lika ofta som partnern, hjälper till med disk, tvätt, städning och barn/barnbarn. Ger partnern fika på säng vid oväntade tillfällen, eller som jag gör hummer och Champagne på säng. Om ni gjorde ren toalettstolen är det ert eget fel. Skaffa inte en partner som vägrar göra det. I så fall anser partnern att det är under henoms värdighet men inte under DIN! OBS att jag skriver partnern! Jag är modern och har observerat att FI tycker att det är svek att ligga med en man. Undrar vad deras manliga homosexuella medlemmar tycker om det? Eftersom många i FI ledning tydligen är lesbiska är det väl därför dom säger så. De vill väl ha partimedlemmarna för sina egna behov?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'De leda FI har ersatt “den lede Fi”' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com