Det magiska 4-talet

Det magisk FYRTALET

 

Jag är född 4 januari

Jag har 4 syskon (äldsta död)

Jag har haft 4 farbröder/morbröder (alla döda)

Jag har haft 4 mors-morbröder (alla döda)

Jag har jobbat på 4 handelsfartyg

Jag har jobbat på 4 jagare

Jag har jobbat på 4 andra örlogsfartyg

Jag bor mitt 4:de egna hus

Jag är gift för 4:de gången

Jag har fått 4 söner (en död)

Jag har haft 4 långtidsjobb

Jag har 4 skjutvapen

Jag har haft 4 hästar

Jag har haft 4 hundar (den fjärde är Zulu)

Jag har 4 barnbarn

Jag har nästan drunknat 4 gånger

Jag har varit med om 4 allvarliga trafikolyckor

Jag har fångat 4 varaner

Jag har gått ned mig i myrar 4 gånger

Jag har min 4:de båt

Jag har blivit utsatt för vapenvåld 4 gånger

Jag har varit på begravning 4 gånger (pappa, mamma, storebror och faster)

Jag har varit i Australien 4 gånger

 

Om jag rannsakar mitt minne kommer jag att hitta fler fyrtal

 


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Det magiska 4-talet' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com