Det mesta löser sig!

Kväll över sjön spinnfiske Stefan med första Tre kamrater Flugfiske 20140629_160525

Vi har fiskat tillsammans Stefan (min äldste son), jag och Zulu. Det blev ju ingen utsättning av fisk i år så jag var orolig att Stefan inte skulle få någon fisk efter att har rest upp över helgen från Stockholm. Längst ned ser ni vad han fick. Jag fick lika många och de två jag fick igår på förmiddagen har min fru Maj-Lis wokat över öppen eld och vi och våra gäster har smörjt kråset.

Jag hämtade Stefan på flygplatsen fredag 17.20 och avlämnade honom för hemfärden söndag kl 14.00

Från flygplatsen Luleå Airport är det 12 mil till sjön!


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Det mesta löser sig!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com