Dogge Doggelito – Nyårskrönika

Jag började året som en riktig tjockis med 98kg tung fylld, med skräp mat, chips å läsk å godis å bullar, så borde jag heta Dogge proppmätt, men så kom den där vändningen som bara kommer i livet ibland, ett erbjudande dank ner i lådan om en bantning med gymgrossisten , tänkte ok vi kööör, så i 3 månader tränade jag å bantade å åt rätt å gick ner som mest 21kg, booom året ja, de bara startat.

Carl Gustav tackade Rap Kungen för sina tjänster.

Det börja handla väldigt mycket om träning i år, en försenad 40års kris kanske men är redan 41 år så jag vet inte men hittade tillbax till min moderklubb slagskeppet å började boxas som aldrig förr men känslan å euforin var underbar , Peter Lööf coachad å heja på å jag kom tillbax till gamla dagars matchvikt på 75 kg å kände att jag började må bättre å bli lyckligare å livet å allt flöt på i år så otroligt bra å så otroligt snabbt, såååå härligt , nu var jag på G ordentligt.

Jag åkte hem till caribien å Puerto Rico å gjorde min video till låten; “Förlorat mej”, som du kan hitta på youtube, sista videon som tjockis, rätt kul faktisk men jätte kul resa å video team en video som min 14 åriga dotter filmade delvis. Här på bild med mina ungdomsidoler å döda kungar, Hector Lavoe sångarnas sångare å Frankie Ruiz, pappan av salsa. Båda döda sen 1990 talet men en stor inspiration i mitt liv.

Besökte Hector Lavoes grav i Ponce puerto Rico som tack för alla fina minnen å kärlek.

Kom även iväg till Iran som hade lobbat upp för resten av världen å fick spela artist VM i Futsal i qesm som var helt underbart.

Träffade på min nya producent i somras Rasmus Gozzi å vi gjorde 2 låtar, “Haffa Guzz” å “Utomlands” som hade över miljoner streamingar å här är jag med haffa Guzz, på video inspelningen på Mallorca, en galen vecka med fest å party som en 19 årig Dogge, boom men då som namnet Doggie Vega.

Gjorde mitt livs tatuering av moder virgin Guadaloupe som rygg tavla , en dröm jag haft sen ungdoms åren, säkert oxå nåt med 40årskrisen eller nåt.

Doggies honey mango dök upp på marknaden å vi leverade över hela landet å det var helt galet , istället för godis, ät Doggies honey mango, finns även sida här på Fb sååååå grymt.

Alltid längtan efter att gifta mej å få fler barn, men inget i år heller, fria 14 gånger till mitt ex men hon sa TVÄR-NEJ så det var trist men, men så är livet som rap artist å mansgris som hon uttryckte det.

Den gamle å havet, å min pitbull min trognaste vän som alltid är med å fyller mej med kärlek , här i sommar Sverige i juli i Botkyrka å Mälaren.

Mer Doggies honey mango skulle levereras.

Satsade 1000kr på Island å vann 7000 kr, kändes som jg var den enda som satsade på det men så glad jag blir när jag vann, nu kan jag åka till Island gratis, tack Island.

Vad är en stjärna utan kalsongbild, gjorde oxå en å var glad efter bantning å träning , passade på, fick bra respons men skäll för mina fula kalsonger, men vem bryr sig, dom ska ju endå av tillslut eller hur?

Träffade en ny vän för livet, han gav mej en resa som ingen annan. Oscar lärde mej att rida å bli riktig ryttare å vi tävlade på sjärnhoppning å kom på en 4e-plats , men galet å lära sig rida på 4 månader å hoppa på Friends för 14.000 människor, tack Oscar för resan, min fina vän, älskar dej så mycket.

Vi flög över hindren jag å Oscar.

Gjorde i år tillslut pilgrimsresan till basilikan å virgin Guadalope med 6 miljoner andra å blev välsignad, trodde aldrig denna dag skulle komma men tills slut kom den å det blev underbart, är lycklig å glad nu å mår bra. Året börjar dra mot sitt slut.

41:a året i Alby, norra Botkyrka avlutar jag detta år 2016 å fortsätter härifrån å välkomnar år 2017 å längtar å önskar mej lycka, hälsa, å välgång till det nya året 2017, å hejdå å tack 2016. Kram från Dogge Doggelito Artist å multikonstnär, 41 år i lejonets tecken.

God jul å Gott Nytt År önskar Dogge!!About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Dogge Doggelito – Nyårskrönika' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com