Dreadlock Lovin

I natt drömde jag att någon hade klippt av mina dreads. Jag fick totalt panik det är en del av mig den jag är nu. Jag gjorde mina Dreads uppe i sthlm hos Ann Marie på dreadstuff.com. Hon är den bästa! Hon har massa bra youtube klipp där hon visar och berättar om myter om dreads och vad sanningen är.

Jag har haft mina dreads i lite mer än 2 år nu och det är ett av dom bästa val jag har gjort.

Döda myter!

Jag väntade i 15 år innan jag tog modet till mig att göra dreads, för att jag lyssnar på myter.

Måste man raka av håret när man inte vill ha det mer?

Nej det behöver man inte. om man klipper av en bit av dom så kan man kamma ut dreadsen, Ja håret kommer vara slitet men ärligt så blev mitt hår mer slitet av extension jag hade förr.

Kan man inte tvätta håret när man har dreads?

Självklart ska du tvätta håret! jag tvättar det 1 gång i veckan noggrant med schampo och inpackning.

Det enda som är lite besvärligt är att du måste föna  torka håret Läääänge.

Bor det insekter och löss i dreads?

Nej definitivt inte skulle de göra de får man som man gör med vanligt hår ta lusmedel och i värsta fall kamma ut dom. men håret är inte smutsigt för det är dreads, Tvärt om så ska inte håret bli fettigt för då håller sig inte dreadsen tajta.

Får man ont i hårbotten av Dreads?

precis när man har gjort dreads så är man öm i hårbotten o kan ha huvudvärk i 2 dagar men sen lättar det. Men aldrig annars,

Kan man bleka håret / färga utväxten när man har dreads?

Absolut! viktigt bara att frisören sköljer ut färgen noga.

Är det mögel i Dreads?

Nej Nej Nej. tvättar du håret utan att torka det och har det i en boll i 1 vecka så kanske de luktar.

Men det blir det med vanligt hår oxå.

Jag älskar mina dreads och rekommenderar det starkt om någon är sugen!


About

DJ på Nattklubbar sedan år 2000 Tatuerare och äger Queenstreet tattoo Studio i Vackra staden Helsingborg, ett stenkast från stranden. Öppnade min studio år 2012. Jag är gay kom ut när jag var 26, bättre sent än aldrig. Jag har varit med i dokusåpor, tidningar mm. Syns du inte, hörs du inte så finns du inte. Äger en Olde English Bulldog som heter Mr Rolex! Kommer resa runt och gäst-tatuera, redan inplanerat Köpenhamn och Berlin. Tatuerar på mässor. Kommer här med denna blogg dela med mig av mina planer,Dj gigg, tankar och massa bilder på tatueringar jag gjort och skaffar. Nathalie: Glad, positiv, galen, jag kan om ja vill attityden, estet, älskar att umgås med min familj, vänner, svär, tatuerings tokig, musiker, älskar att stå på Scen, har lång stubin men när det smäller så är det en bomb som kommer. tycker om att lära känna nya människor, social, tidsoptimist, klumpig, vill utmana mig själv, bjuder på mig själv, vill testa nya saker, envis och öppen. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Instagram: nathalie_dreilick/queenstreettattoo.se Facebook: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio Hemsida: www.queenstreettattoo.se


'Dreadlock Lovin' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com