Dreads-luder? – jag är din kvinnliga kamrat

Gjorde en comeback i min lilla hemstad FLEN igår det ligger i hjärtat av Södermanland. Efter en lugn hemma kväll i mors fina barskåp försökte jag sova tills jag kom fram till att det inte gick och besöka Amazon sista timmen.

GetAttachment

Jag har fyllt 26 år nu och kännt mig väldigt ung bland mina vänner i södra Sverige och på resande fot. Igår fick ålders smachen slagen rakt i ansiktet. Barn som påminde om mig själv från den tiden mellan man slutat leka och bara tränade och han knappt bli full innan man blev titulerad av skolans lärare som en missbrukare dem såg det på mig och hade läst min lunarstorm dagbok alla bevis stämde jag de som de var igår.

Min far brukade åkarunt med oss i bilen och förklara att dem som inte jobbade 40 timmar i veckan o betala skatt var lägre stående i samhället missbrukare och alkolister,dem satt på dem gröna bänkarna och hamna där va men en av dem. Vilket har resulterat i att jag har  jobbat varenda lov inte varit sjukskriven endag från skolan förebyggande syfte tills den dagen kom och jag blev en missbrukaren. 

Det är dem två saker jag aldrig har ifråga satt utan bara sugit in faktan och tagit åt mig av informationen

Jag viste inte ens om de själv men de tog över min identitet fort och jag levde livets glada dagar och hade fått min första titel som ung vuxen. På gymnasiet hade jag en lärare sen som åkte upp mig och vi gick på bolaget ihop och köpte citron vodka på lunch rasterna under skol tid och han bjöd i utbyte att jag skrattade högt åt hans skämt ingen fattade under lektions tid. De va en mycket bra deal jag har alltid varit glad och skrattat med stora bokstäver.

Tillbaka till går dagen småflickor i samma ålder  va där och jag han knappt komma in innan dem han sätta klona i mig och jagt  hörde deras porrfilms rubriker om hur sexig jag var. Jag kände mig som en sån man kallar snusk gubbe fast porr tant.De va efter mig hela kvällen dem vägra ge sig.

Jag avstyrde med att titulera mig som MÄNENS KVINLIGA KAMBRAT högt och tydligt och tog till rollen övertydligt den kvällen och berättade för flickorna som va över 18 vilka krav och kriterier den rollen innebär att man alltid ställer upp på lite kravlöst kompis knull och spann i väg då hörde mig själv prata och tyckte att de lät riktigt jävla bra och kände mig när jag avsluta med och tacka för deras uppmärksamhet och gick hem igen.

 

Snyggt jobbat Rafsan.

 

 

10590547_846025915421663_7304107507155684421_n

   Guld medalj till Rafsan'Dreads-luder? – jag är din kvinnliga kamrat' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com