Em Appelgren

Mitt namn är (Em)elie Appelgren, en 26-årig sångerska från Örebro. I april 2014 släppte jag låten ”Taking back My Heart” och ett skivbolag erbjöd ett kontrakt omedelbart. Låten fick en förstaplacering på svenska Itunes albumlista och sedan dess har jag släppt ett antal singlar som är inspirerade av samma genre electronic dance music. I höst släpper jag singeln ”Game Over” men fram till dess kan ni lyssna på min senaste dänga ”In The Zone” som är ett samarbete med duon Soundstreamers.

– “Jag gillar att vara mångsidig och visa att jag inte bara är en studiosångerska, utan även en instrumentalist. Det är härligt att inte allt låter så perfekt som i studio. Jag tycker man får en helt annan relation till låten, som nästan blir pånyttfödd när man gör den till sin egen på akustiskt vis. Jag sitter ofta hemma och plinkar på synthen och gillar att jamma med musiker. En passion för mig är att göra egna tolkningar på låtar unplugged. Det visar en annan sida av mig som artist and I LOVE IT.

Förutom musiken så ÄLSKAR jag min partner, katter och träning. Jag älskar att åka slalom, skateboard och att besöka gymmet.
-”Kanske inte älskar gymmet men jag gillar att hålla mig i form både psykiskt och fysiskt.
-”Om ni vill veta något jag HATAR så är det att laga mat. Ingen mästerkock här inte.

 'Em Appelgren' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com