En liten lista om romantik och sånt trams

hartewr
Vad är romantik för dig?
Jag gillar vardagsromantik med lite vin, en god ost eller korv och kanske en bra film eller serie på TV. Men om man verkligen ska vara jätteromantisk, så ska man nog dra med mig på något “jag inte har en aning om vad det är”. Typ kasta in mig på ett tåg och åka till Danmark för att äta räkor eller putta in mig på en tatueringsstudio och bah “så, nu får du vara här, ta en Snickers och sitt still”. Jag älskar överraskningar och spontana påhitt. Och små presenter som säger något om att man känner mig. Det kanske är mest romantiskt i min bok. Typ att man köper ett par fina trosor eller något, haha 🙂

Vad tycker du är viktigt hos en kärlekspartner?
Jag tycker nog det viktigaste är tilliten. Mest för att jag har så jävla svårt att lita på människor. Så det viktigaste för att vinna hela mitt hjärta och få mig att bli helt fast är att jag kan lita på personen till 100%.

Vilket slags förhållande passar dig bäst?
Ett mono-förhållande. Jag är inte den tjejen som gillar poly eller swing. Jag är alldeles för egoistisk för det.

Hur ser du på äktenskap och barn?
Jag vill gifta mig innan jag skaffar barn. Den saken är solklar för mig. Jag vill liksom ha en vit, fluffig klänning och jag vill ha den där sången i bakgrunden som får en att tänka på mascaran och att ge fan i att gråta. Jag vill verkligen gifta mig innan jag får barn. Och barn ska jag ha två av, inte fler – även om min kille säger “minst två” jämt när vi pratar om det, haha!

Vad är viktigt hos en vän?
Att den är känslomässigt på samma plan som jag. Att den förstår att jag inte kan ringa varje dag, inte kan umgås varje helg, men att jag älskar den ändå. Att man ska kunna vara borta ifrån varandra ett bra tag, men det ska inte kännas när man väl ses. Att personen lyssnar på mig och försöker förstå mig.

Hur är du tillsammans med andra? Beskriv dig själv som social varelse!
Jag är den där som alltid ska lätta upp stämningen i rummet. Jag hatar tillknäppta situationer. Det blir alltid jag som berättar en kul story ifrån jobb eller som bjuder på en smaskig detalj eller två om mitt knäppa liv och den jag är. Dock är jag inte jätteglad i att vara i centrum på så vis att jag ska ta andras space. Jag gillar att få folk att även prata om sig själva – vilket de gör om man börjar 🙂

Hur ser en bra lördag- eller söndagkväll ut för dig?
Jag älskar att ta ett glas vin med min kille, gå ner på gymmet och träna bara han och jag i lokalen. Jag blir som en dampig apa, haha! Men om vi inte gör det så är det kul att bara sitta på Kellys eller Anchor och prata med fina vänner över en bira.

Vilken mat ska man bjuda dig på om man vill hitta snabbaste vägen till ditt hjärta?
Köp 30 bitar sushi, jag äter upp alla och sen är mitt hjärta skitglad på dig och allt i hela världen.

Vilka kläder trivs du bäst i?
Jag älskar min rockiga stil med svarta kläder och nitar. Men bäst är fan naken. Att gå runt och göra saker naken i min killes lya är jättemysigt!

Vilka utseenden uppskattar du/uppskattar du inte hos andra?
Jag uppskattar inte killar som tror att de är snyggast i världen. Inte heller killar som är tvärtom; inte alls tar hand om sig själva.
Jag uppskattar en kille som har lagom med tatueringar (helst på armar, my god god god vad det är vackert) och som har ett fint leende. Min kille kan ha det fan charmigaste leendet jag sett. Och hans skratt ihop med det. Typ dödskär bara jag tänker på det.

Vad har du för inredningssmak?
Jag älskar mörkt trä, bra förvaring (inget krims framme), stora tavlor och MÅNGA kuddar (hahaha!!). Jag sover på FYRA kuddar typ. No joke!

Vad är ditt drömboende?
Jag gillar faktiskt mitt liv riktigt mycket som det är nu. Skulle kunna påstå att jag har mitt drömboende med min kille. Typ. Vi ska flytta ihop till hösten tänkte vi typ. iiih. Känsligt ämne, haha! Nej men.. vi sa det så sent som idag att jag förmodligen flyttar hit till hösten, så det är så nytt, men det känns jättebra. Kommer kännas helt magiskt när vi liksom får dela våra liv tillsammans på riktigt. Mina saker med hans 🙂

Bästa inköpet du har gjort?
Min vinterjacka. Jag älskar den gränslöst mycket och nu är den snart alldeles för gammal, men det skiter jag i för den är så fin på mig 🙁

Vilken lukt gillar du bäst?
Jag gillar doften av en kille som druckit en rökig whiskey och puffat lite på en cigg eller cigarr. Jag blir tam som en jävla kattunge av det.

Har du några fobier, rädslor eller nojor? Sjukdomar eller funktionshinder?
Min största fobi är getingar för att jag är allergisk.
Jag har något som heter PCOS. Det är en sjukdom som ger mig en del smärta ibland, en del hormonella issues och fördelar samt att jag har en dos lite högre testosteron som ger mig lite mörka strån här å där, men som också gör mig himla lugn och inte alls sådär pipig och jobbig som tjejer kan vara ibland. Huu..
Annars har jag även haft den där skiten med öronen och balansen, men det blir bättre 🙂

 'En liten lista om romantik och sånt trams' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com