En vanlig dag på dopamin

_DSC7083Visst är det najs med FULLMÅNE!? 

Den ger en fantastisk power och man känner hur flummet börjar gå igång! Månen ger en väldigt bra energi. Nästa hållpats är Kristianstad som är en ganska flummig men samtidigt konstig stad. Intressant miljö med intressant subkultur.

Känns som tiden står stilla fast ändå inte. Efter ett par bira och månen i periferin känner man hur man sakta men säkert börjar glida bort i tankarna.

För mig spelar de ingen roll för hos mig går allt i kärlekens tecken. För att vi ska få ett samhälle som mår bra måste varje människa först genomgå en inre frid. Ta upp dina smutsiga tankar och utnyttja dom till något positivt. Att vända sig ut och in helt och hållet och att inse sina egna brister är faktiskt något som stärker än. Mycket mer än vad ni tror! Kosmos är vacker på det sättet, den uppenbarar sig framför oss hela tiden.

Dopamin, vad är det egentligen? Dopamin är en kemisk substans, en av de viktigaste signalsubstanserna i vårt nervsystem. Att fokusera på att frigöra dopamin kan skapa underverk. Allt från glädje till kreativitet.

För att få maximalt utflöde av dopamin besöker man helt enkelt skogen. Skogen är magisk. Där finns allt, är man verkligen uppmärksam ser man att allt i skogen är ens lärare. I skogen finns älvor och små troll som gömmer sig bakom fina glittrande buskar i fina färger. När jag väl sitter där på den kalla höst stenen uppenbarar sig vackra färger och kärleksfulla figurer. Allt från lila till mörkblå, turkos, rosa, röda trollsländor. I bakgrunden är den lilla floden så vacker. Man ser rakt igenom den och under ytan finns allt från sjöhästar i olika färger till små hitta nemos. En av älvorna kommer fram och klappar mig på axeln och säger åt mig att bara njuta. Jag tittar mot henne, ansiktet påminner om varma färger. Ögon som kristallstenar, rubinmästerligt dräkt som glittrar i solskenet och dolda månljuset som  kommer fram sakta men säkert. Att bara finnas i just denna stunden. En eufori känsla som man enbart kan uppleva i naturen. Ett vackert skådespeleri ter sig framför mig. Molnen gungar i orangea färger och flyter bortom horisonten. Skogen börjar vakna till liv. Små ljusglimtar träffar mina ögon lite här och var. Denna fabrik, denna fina plats gör att man verkligen uppenbarar för sig själv vart man kommer ifrån.'En vanlig dag på dopamin' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com