Ett negativt ord sprider sig 10 gånger snabbare än ett positivt ord!

Godmorgon! detta inlägg ligger även uppe på min andra blogg 🙂

Idag är jag fruktansvärt trött faktiskt, det märks att man har sovit dåligt den senaste tiden, och jobbat hårt. Men när jag mår såhär då brukar jag tänka ”bara gör det”. Det är lite min filosofi. När man är trött, livet känns tråkigt då måste man bara ta sig igenom det. Försök tänka positivt, och framförallt försök sprida din positiva energi till andra. Min pappa har alltid sagt till mig (och alla simmare under hårda pass haha) att en negativ tanke/ ett negativt ord sprider sig 10 gånger snabbare än en positiv tanke/ ett positivt ord. Så du själv måste jobba på att både sprida positiv energi, och att inte ta åt dig och sprida vidare den negativa energin. Om du mår bra, kommer folket runt omkring dig må bra, och det kommer att få dig att må ännu bättre. Det blir som en cirkel liksom. Och tyvärr gäller samma åt andra hållet. Har du negativ energi sprider du den till andra. För egentligen är det mycket lättare att bara må dåligt och tycka synd om sig själv, ta inte den lätta vägen. Man kommer inte långt på det. Framgång är svårt, gropigt och jobbigt – men allt det där gör vinsten du får ut senare extra bra och välförtjänt. Detta gäller allt i livet, vare sig det är träning, jobb eller relationer. Det är mycket lättare att skita i att gå och träna, och ligga i soffan och vräka i sig godis – men ta inte den lätta vägen.

Så försök att tänka positivt, och när livet är jobbigt – bara gör det. Då kommer det snart att kännas bättre igen. Ta dig igenom det som känns tråkigt och ge aldrig upp så kommer du få ut något bättre senare, det kan jag lova.  Som sagt, man kan inte alltid göra det som är roligt. Nu tänkte jag i alla fall gå och sprida glädje, det räcker att bara le!

IMG_3928


About

21 årig tjej som bor i Göteborg. Arbetar som PT och Kostrådgivare, GRIT coach, CXWORX instruktör, Indoorwalking instruktör och pluggar hälsopromotion med inriktning på kostvetenskap på Göteborgs Universitet! Vill du ta din träning till nästa nivå? Eller bara bli mer hälsosam? Kontakta då mig så hjälper jag dig att på ett individanpassat, roligt och hållbart sätt nå dina mål!


'Ett negativt ord sprider sig 10 gånger snabbare än ett positivt ord!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com