Euforin att fota ett äkta proffs

En hyllning till skönheten:

 

Jag är helt säker på att jag har fotat över 1000 personer under min fotokarriär. Ibland har de stått på löpande band, ibland har en hel dag ägnats åt en enda person. Du förstår säkert vilka plåtningar som har varit mest intressanta och spännande. Lyckan är dessutom totalt ultimat de gånger man fått jobba med riktiga superproffs.

 

 

 

Susanne6small kopia

 

 

 

 

De sätter poserna med löjlig enkelhet, de rör sig hela tiden med delikat elegans och sexigt självförtroende, de behöver inte mycket regi, dessutom är de så fotogeniska att de verkar vara födda enbart med en enda livsuppgift – att stå framför en lins. Idag tänkte jag ägna allt åt en sådan person – Susanne, en av mina drömfavoriter, all time high!

 

 

 

Susanne2Crop kopia

 

 

 

Vi bestämde oss för att köra plåtningen ute bland de 25.000 öarna i Stockholms himmelska skärgård. Vi tog färjan ut till en ö längst ut i havsbandet i ytterskärgården där jag hade två vänner med varsin segelbåt och varsin flickvän som väntade på oss för att ta oss till några hemliga vikar.

 

 

 

 

Susanne5Small kopia

 

 

 

 

Under resan ut satte min grymma sminkös Jenny igång och målade med konstnärliga drag ut den första looken. Vi hade fyra, fem olika utstyrslar och sminkuppsättningar, vissa undrar om det är samma tjej på bilderna så bra var de! Jag och mitt seglarruffs hamnade på en bild ihop med Susanne haha

 

 

 

 

 

Me&Susannes

 

 

 

 

 

Vi fick även till en läcker nakenplåtning ute på en slät kobbe där Susanne kommer uppkrälande från havsdjupet som någon strandad sjöjungfru!

 

 

 

 

 

Susanne1EyeSmall kopia

 

 

 

Sedan drog vi in till stan igen och plåtade av några av de bästa bilder jag någonsin tagit, där hon springer runt mitt i Gamla Stan enbart iklädd trosor och BH. Gissa om folks ögon nästan poppade ut!

 

 

 

 

Susanne3small kopia

 

 

 

 

Många gånger när nya fotografer tittar på i modetidningar undrar de hur i helskotta kan de få till bilderna så otroligt bra? Sanningen är att det är såklart mycket lättare att jobba med fullblodsproffs än med halvamatörer. Har man dessutom superduktiga kläd- och hårstylister och gudomliga make up artister till sitt förfogande och verkligen kan retuscha efteråt så gör det en gigantiskt skillnad.

 

 

 

Susanne5small kopia

 

 

 

Men alla har vi börjat med grunderna och det är riktigt bra att börja träna på sina kompisar och vänner och sen klättra vidare. Det är bara att köra!

 

 

 

 

Susanne12small kopia


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Euforin att fota ett äkta proffs' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com