Fifty shades darker…

Fifty shades darker…

Förra fredagen var vi 7 brudar som träffades för tjej mys med ute mat, samt bio med filmen fifty shades darker. Tänkte att jag skriver lite om min bioupplevelse. Men först och främst vill jag skriva att jag blev positivt överraskad av att min väninna Zandra hade så trevliga väninnor som inte var Bitch´s utan snälla trevliga flickor/kvinnor. Gillade hennes väninnor Dominika och lilla syster Zara extra mycket, även om alla verkade rara och fina. Vi åt god mat på Mocca Deli som är ett ställe med alkoholrättigheter och medan de andra beställde riktig mat beställde Diana såklart en deli planka med småplock, finsmakare som jag är. Till det vart det rosé vin och vitt vin såå gott.

Nu till Fifty shades darker. När böckerna kom var jag i tolvstegsprogrammet och jobbade med min medberoende problematik och hade “byxorna på.” Min väninna Ulrika lånade mig hela triologin men pågrundutav var jag befann mig i livet vart jag uppmanad att läsa dem efter mitt sexfria år. Detta resulterade i att jag har fått se bok 1 och bok 2 på bio. Filmen är enligt mig överreklamerad och bland de tjejer av oss sju som gick så sa samtliga som läst böckerna att böckerna är bättre. Jag är ganska öppen och gränslös själv och har en bra fantasi och då blir det ju aldrig riktigt så som man själv faktiskt kan föreställa sig. Men filmen var helt OK. En scen hade hon benen fastspända i en metallställning och när hon låg där helt utan kontroll, vred han runt på henne 360 och den scenen vred det sig om lite i mig. Jag hade smugit in bacardi breezer till mina nacho kryddade popcorn  och det blandat med både rosé och vitt gjorde ju att jag såg filmen halvt som halvt i en dimma. En scen jag tyckte särskilt mycket om var när han under ett resaurangbesök bad henne ta av sig trosorna. Efter restaurang besöket går de in i en hiss och han fingrar henne tills hon kommer, trots att andra är i hissen. Jag kommer ihåg att jag tänkte -How fun, I wish someone would do that to me 😉

Filmen handlar ju om hur han med stort H blir kär trots sina skruvade sexuella idéer eftersom han har en sadomasochistisk läggning. Men trots att han blivit detta som ett resultat av en äldre kvinna som har haft han som sin “submissive” och egentligen på ett sätt förstört honom, så lyckas han hitta något mer än bara sex, genuina känslor och han friar till henne hon med stort H. Kanske är det så att hon är “The One” eftersom han inte kan kontrollera henne på samma sätt som de andra, de skulle inte förvåna mig om hon är den som är the “dominant” och han will become the submissive i film nr.3. Ni som läst böckerna vet ju 😉 Jag tror också att han ser att hon genuint älskar honom för den han är som person och inte bara sexet och det imperium som han har byggt upp. Min tolkning av filmen behöver inte stämma överens med din tolkning av filmen, och just när det gäller dem här bitarna har jag nog en tendens att blanda in egna privata värderingar och erfarenheter i min timing av att se filmen 😉

Spoila gärna om ni vill, ni som läst sista boken 😉


About

Vem är jag? Svar: Jo en halvgalen äventyrslustande beteendevetare som bland annat läst magisterprogrammet i ledarskap. Jag är även en tvåbarns mamma till två söner, min 12 åriga son bor heltid med sin far och min 7 åring heltid med mig (samma pappa till båda.) Frågan brukar komma upp varav jag berättar om det. Jag är intresserad av spiritualism, vetenskap, läsa, skriva, sjunga, baka och mediterar. Jag är yrkesverksam heltid inom socialt arbete. Humanistiska frågor, sex, relationer, personlig utvecklig och att ta hand om sig själv månar jag extra för.. Mitt bloggande kan komma att handla om allt då jag är en mångfacetterad allätare!


'Fifty shades darker…' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com