Fisketrubbel

Nu på fredag kommer min son Stefan upp från Älta i Stockholm för att fiska ett par dygn med mig. Vi brukar ha fått utsättningsfisk i vår “föreningssjö” senast i början av juni. Tyvärr blev beställningen så sen att leverantören hunnit sälja de vuxna fiskarna. Stefan och jag skulle ta hand om en sen utsättning nu på lördag och de fiskarna skulle inte vara lika stora som vanligt. Igår kväll ringde leverantören och meddelade att de fiskarna dött på grund av att syreaggregatet till dammarna havererat!  Nu blir det ingen utsättning i sommar. Jag har föreslagit styrelsen att beställa utsättningsfisken för nästa år redan i sommar och spika ett datum för leveransen.

Vi åker dit i alla fall och försöker få fisk som är kvar i sjön. Jag har palt i kylskåpet i bilen, öl, gin och gravad lax m.m Vi får en chans att umgås och lösa världens problem tillsammans medan vi fiskar eller sitter vid brasan och grillar korv och tar en öl. Vi är bortskämda med att få mycket fisk, men so what?SAMSUNGFisk


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Fisketrubbel' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com