Fri från cancer.

Den här känslan är verkligen näst intill obeskrivlig . Att ta vara på varje sekund, se allt runt omkring sig på ett annat sätt och verkligen uppskatta ALLT.

Lämna bitterheten åt sidan. Det var nog det största jag kunde göra, samma sekund som jag gjorde det så kunde jag börja leva igen. Vi har alla något vi gått/går igenom och det är vår egna cancer. Hur vi tacklar det och vad vi gör för att försöka bli av med det är det viktigaste. Ingen är ensam om sitt “skit” de går igenom, Det finns alltid någon där ute som går igenom precis det du får uppleva. Så länge du vet att livet inte kommer att vara lätt och attt det är lite som att bestiga ett berg men man når aldrig riktigt toppen.

Du kanske fått en sten kastad på dig, men du duckar. Nästa gång blir det en vattenmelon, men du kommer att ducka för den med.. och det kommer att forsätta så! Jag sitter inte här och skriver något som jag inte själv kan stå för eller känner till och i synnerhet inte lever som jag “lär”.

Det tog mig många, många år att komma till den här punkten i mitt liv. Att försöka släppa negativ energi, göra sig av med allt som kan tära på en inuti. Jag är inte riktigt klar än men jag är på god väg. Så att ni inte missförstår mig, jag är inte Gandhi, Moder Teresa eller perfekt eller bättre än någon av er, på något sätt och det här är inget andligt buddha skitsnack jag kommer med.

Min poäng är bara att jag vill dela med mig känslan av lycka. Jag har över 10 seriösa saker som jag kan sitta och älta i, sitta ner i självömkan och gråta över eller säga att jag inte riktigt vill göra vissa saker förräns de sakerna är avklarade.

Men jag tänker inte vara den människan, och om du är någon som kan relatera dig till detta. Mitt råd, gör detsamma. Börja att leva, släpp dina bekymmer. “Lättare än sagt, Natalie.. bra för dig att du kan skriva det Natalie” Ja men det e ju det som gör mig och dig unik. Det finns ingen “nästa måndag” eller” Nästa vecka, ska jag börja göra det å det”  Det börjar idag! Om du inte tar första steget mot hur du vill ha det redan idag kommer du aldrig kunna nå dit. Om du inte avslutar att läsa första kapitlet i boken som du tänkt läsa kommer du aldrig läsa klart den.

Det jag stör mig på är de som säger att de har allt men de har vissa hinder, som tid tex. För att kunna ägna sig åt mer väsentliga saker, saker som inte varar för evigt. Eller den som väntar på den där perfekta stunden när man har allt så att man kan börja bygga upp sitt liv. Du kommer aldrig att ha den där” perfekta stunden”. Den enda perfekta stunden är samma stund är som du förstår att det inte finns något annat än nuet. 

Jag kan gå ut idag och se på allt annorlunda.. jag vet att jag kommer att alltid vilja förändras och lära mig mer. Det är det som får mig att må bättre. Min inställning till allt är lite mer annorlunda. Jag har fått känna på en del smällar i mitt liv, fick veta i en tidig ålder saker och ting faktiskt inte varar för evigt, att man oftast har sig själv och ingen annan, och att man inte ska lita på någon. ( Jag vet, man ska det egentligen) men det är så jag är upplärd. Jag är tacksam att min far faktiskt såg till att jag fick se världen på ett realistiskt sätt och inte byggde upp någon illusion i mitt huvud om att det vore annorlunda. Min grund till min starka sida, min far 🙂  Däremot har jag haft turen att ha människor i mitt liv som funnits där, vått o torrt. De är få, men hellre det än inga alls.

SÅ mina läsare, to the point. Jag är välsignad, för allt jag har i mitt liv. Jag har min underbara fina välmående familj. Det är min drivkraft. Jag andas, jag lever. Det i sig, räcker för mig att vara tacksam varenda dag! Det är kärlek.. och jag tänker ta vara på varje dag. Börja du med.

/ Naturelle

 

tumblr_meou8oay8t1rosd1po1_500

 

 mm

About

“I don’t feel pain, fear, desire. It’s like all things that make us human are fading away. It’s like the less human I feel, all this knowledge about everything, quantum physics, applied mathematics, the infinite capacity of the cell’s nucleus, they’re all exploding inside my brain.”


'Fri från cancer.' have 1 comment

  1. October 12, 2014 @ 11:11 AM mary

    hej natalie jag äre en kvinna på 38 och är oftas väldigt ensam jag har inga vänner alls för vill du bli min vän ? elr kanske mer om ddu vill heheh jag tycker du e väldigt vacker och klok ta mitt nr ring så kan vi hitta på nått ps jag gillar höga klackar och lack skor mmm vad gillar du

    Reply


Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com