Writers

Diana Kleisley

Vem är jag? Svar: Jo en halvgalen äventyrslustande beteendevetare som bland annat läst magisterprogrammet i ledarskap. Jag är även en tvåbarns mamma till två söner, min 12 åriga son bor heltid med sin far och min 7 åring heltid med mig (samma pappa till båda.) Frågan brukar komma upp varav jag berättar om det. Jag är intresserad av spiritualism, vetenskap, läsa, skriva, sjunga, baka och mediterar. Jag är yrkesverksam heltid inom socialt arbete. Humanistiska frågor, sex, relationer, personlig utvecklig och att ta hand om sig själv månar jag extra för.. Mitt bloggande kan komma att handla om allt då jag är en mångfacetterad allätare!

Nathalie Dreilick

DJ på Nattklubbar sedan år 2000 Tatuerare och äger Queenstreet tattoo Studio i Vackra staden Helsingborg, ett stenkast från stranden. Öppnade min studio år 2012. Jag är gay kom ut när jag var 26, bättre sent än aldrig. Har en dansk flickvän som bor i Köpenhamn. Jag har varit med i dokusåpor, tidningar mm. Syns du inte, hörs du inte så finns du inte. Kommer inom kort skaffa mig en Olde English Bulldog. Älskar djur! Kommer resa runt och gäst-tatuera, redan inplanerat Köpenhamn och Berlin. Tatuerar på mässor. Kommer här med denna blogg dela med mig av mina planer,Dj gigg, tankar och massa bilder på tatueringar jag gjort och skaffar. Nathalie: Glad, positiv, galen, jag kan om ja vill attityden, estet, älskar att umgås med min familj, flickvän och vänner, svär, tatuerings tokig, musiker, älskar att stå på Scen, har lång stubin men när det smäller så är det en bomb som kommer. tycker om att lära känna nya människor, social, tidsoptimist, klumpig, vill utmana mig själv, bjuder på mig själv, vill testa nya saker, envis och öppen. Varför vara som alla andra när du kan vara dig själv? Instagram: nathalie_dreilick Facebook: Queenstreet tattoo Nathalie Dreilicks Studio Hemsida: www.queenstreettattoo.se

Anna Dubrehed

Då va man med i "blogg fenomenet" Spännande... Puss

Guest Columnist

As a Guest Columnist I am delighted to write, for your treat! Sometimes anonymous sometimes public!!

Jay Södermark

Det är alltid svårt att skriva om sig själv utan att definiera sig själv. Jag försöker att bli en bättre människa och leva ett roligare liv. Detta är en berättelse om en Man i sina bästa år, med dyslexi och troligen ADHD, men det viktigaste är hans äventyrslusta och förmåga att se det vackra i allt.. Från Soffpotatis till Äventyrare.

Jennie Eklund

Jennie från stockholm. Är inte alltid rumsren i sina kommentarer men ibland behöver man höra sanningen och bita i det sura äpplet på samma gång! Bra på att festa och bjuda på skratt men även bra på att jobba inom media med fotning, reklamer osv. Har även ett privatliv som en lugn svenson . Tjejen med gott och blandat i påsen!

Jonna Sailon

Jag e hon den där rockiga, skönsjungande 2-barnsmamman från Göteborg, nu bosatt i Öjersjö. Livet närmar sig 30 men än så länge e livet fyllt med fart och galenskaper. Kommer dela med mig av allt från mammakaos till kvällarnas bravader och hoppas att ni både kan finna tröst och glädje i mina inlägg. Over and out /Jonna

mm

Kattis Palmnäs

Tjej och kreatör från västkusten som inte bara skapar för att det är kul, utan för att uppfylla mina behov för att må bra och att vara i balans. Jag väljer gärna glädje så långt det är möjligt och skämmer gärna bort mig genom att vara fysiskt aktiv. Livnär mig på min konst och hoppas med den och min livsstil kunna inspirera och glädja andra.

Lars Vilks

En av Sveriges mest jagade konstnär. Äger ett eget land som heter Nimis och är professor. Skriver om allt ni andra inte vågar skriva om.

Loredana Vitiello

Ibland blir det bra, ibland blir det jävligt dåligt.

Loretta

Magda Trzsaka

The founder and designer of Maga - baby girl garments and a former model born in Poland now living in Milan, Italy.

Xlnt Marc

Marielle Lundin Breidenskogh

Inked up Mom, Model 'n Motorsports junky

Mbwika Joyce

I was born African , in a family of six in Zambia , decided from a very young age that where I was born would be just that and have since spent the last two decades seeing what else the planet has to offer and I must say , I have not been dissapointed! If I have learn't something while I was doing that , it's Don't survive LIFE , LIVE IT !

Naturelle

“I don’t feel pain, fear, desire. It’s like all things that make us human are fading away. It’s like the less human I feel, all this knowledge about everything, quantum physics, applied mathematics, the infinite capacity of the cell’s nucleus, they’re all exploding inside my brain.”

Panos

Founder of Panos Emporio.

PTrebecca

21 årig tjej som bor i Göteborg. Arbetar som PT och Kostrådgivare, GRIT coach, CXWORX instruktör, Indoorwalking instruktör och pluggar hälsopromotion med inriktning på kostvetenskap på Göteborgs Universitet! Vill du ta din träning till nästa nivå? Eller bara bli mer hälsosam? Kontakta då mig så hjälper jag dig att på ett individanpassat, roligt och hållbart sätt nå dina mål!

Redaktionen

Redaktionen skriver recensioner av allt från festivaler till filmer, fotbollsmatcher och restauranger osv dvs allt som intresserar oss! Vi söker även fler som vill skriva recensioner!

Regina Lund

Ett kärleksfullt väsen som är både skådespelerska/sångerska/författare och så mycket mer i mitt värv att få världen att älska varandra mer!

VonHeden

Random thinker som gärna reflekterar över simpla som komplexa ämnen.

Johanna Vikar

Gino Lundqvist

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com