Glad tjej som vanligt :)

Skärmavbild 2015-11-10 kl. 01.12.34

Hejhejhallå!

Hemma i jobbtröja och mår bra efter stängning på jobbet med min absoluta favoritkollega Emelie. Hon gör mig alltid så glad. Vi är väldigt lika i våra energier liksom. Alltid, alltid kul att jobba med henne 🙂 Och ja, även om det var måndag och folk var både bråkiga och stökiga, så var det en bra dag. Det kändes bra att få åka hem och ha jobbat. I morgon och på onsdag jobbar jag med. Chefen höll vad han lovade och nu får jag jobba mycket, mycket mer. Är så otroligt glad för det. Känns så kul att kunna lyfta en hyfsad lön och plugga samtidigt.

Plugget går bra. Mitt arbete blev jättefint och jag ska hinna en labb i morgon, ett till arbete om rymden och läsa en bok på semestern. Min mamma ska starta en ny verksamhet och vill jättegärna att jag gör en sak för det. Även om jag redan ska få ha ett öga på hennes salong i en snar framtid. Känns som jag ska göra 24423424 saker samtidigt, hahaha! Men med salongsarbetet blir det faktiskt förre timmar på MatDax. Usch. Jag får ont i hjärtat av att tänka på det. Jag trivs så bra med mina kollegor. Särskilt med Emelie.

Skolan ska avslutas och fixas till. Jag ska gå svårare matte i vår och rätta till en enklare med en tenta. Jag ska tenta av historia med. Och lite andra saker. Shit.

Men livet går bra som vanligt. Pratade lite med min pojkvän som tyckte det var kul att jag bett någon dra åt helvete idag, haha! Det är inte ofta det händer, men.. ja, det händer. Om två dagar ska vi ses igen. Jag vet att jag kommer ha DÖDSABSTINENS på onsdag, men FAN vad vi kommer få spendera mycket tid ihop i helgen. FAN vad vi kommer ha kul. Och, fortfarande.. han är så JÄVLA romantisk. Det bästa som hände på HELA helgen (förutom kuddköpet) var att jag frågade honom om det på tåget och jag har aldrig sett något så fint tror jag.

“Är du en romantisk kille?”
– Eh va? Va? Asså jag vet inte..
“Jo, men ärligt.. klassar du dig som det?”
– Jo men lite kanske..
“Fan, rodnar du, Martin???”
– NEJ MEN JA MEN MEN MEN SLUUUTA NUUU!!

Hahahaha!! 😀 Så söt!

Nu ska jag läsa lite om skrivande, om bokföring och andra saker. I morgon är det kort arbetspass med gymbesök efter. Ska hinna tvätta, packa lite saker och hitta mina jävla Victoria Secret-grejer också. Martin har fått ansvaret över mitt pass. Han var lite orolig innan, men nu är han lugn, hahaha! Stackarn..

Godnatt och så vidare.. 🙂'Glad tjej som vanligt :)' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com