Gothia Ink Tattoo

Idag har vi varit på besök hos bästa Kröli Gothia Ink TattooFjällgatan i Majorna. Vi har planerat en ny tatuering som skall göras nu i augusti. Kommer bli snyggt! Har även en annan idé som jag vill ha gjord. Men den får jag spåna vidare på ett tag. Den ska ju som sagt sitta på kroppen i resten av mitt liv, så den bör va välplanerad eftersom den e rätt stor. Sleeven vill jag oxå bli klar med! Den röda tråden på min arm är ju musik och därför kommer det bli en gammal mikrofon där det ännu inte finns något bläck….nämligen på insidan av överarmen. Hjälp. Det lär göra ont. 🙈

  
Lucas har trollat för oss idag oxå. Måste ju säga att han e huuur grym som helst. Man blir verkligen impad av den killen. Tror att han kommer bli en grym magiker om han fortsätter så här. Wow!

💋


mm

About

Jag e hon den där rockiga, skönsjungande 2-barnsmamman från Göteborg, nu bosatt i Öjersjö. Livet närmar sig 30 men än så länge e livet fyllt med fart och galenskaper. Kommer dela med mig av allt från mammakaos till kvällarnas bravader och hoppas att ni både kan finna tröst och glädje i mina inlägg. Over and out /Jonna


'Gothia Ink Tattoo' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com