Hål i huvudet!

Jo, det är sant, hål i vänster armbåge också, ledvätska läckte ut så jag måste äta antibiotika i sju dagar. Jag var på Skördedagarna i Boden och försökte tjäna pengar, inte rätt stad för mig. Bodensarna är som storstadsbor, dom vågar inte visa sig utanför dörren i hatt. Någon kan ju skratta åt dem? På lördag efter stängningen skulle jag gå upp till centrum för att titta på cruiecingen som är något alldeles extra just i Boden. Jag ville rasta Zulu klart så att han inte skulle skita på gatan, så jag gick en långpromenad med honom okopplad. När vi var klara och skulle gå den korta biten in till centrum hände något som berodde på att jag kopplat honom. Han snodde runt mot hållet vi kommit från och sedan full fart framåt. Jag fick kopplet runt benen och 45 kg drag framåt. Jag föll handlöst bakåt, slog i bakhuvudet och vänster armbåge och svimmade. Jag vaknade av att ambulanspersonal höll på att förbinda mitt blodiga huvud och dito armbåge. Ett vittne som visste var min bil stod berättade vad han sett och tog med sig Zulu och band honom vid min släpvagn. Dom ville ta mig med till sjukhuset, men jag lämnar inte min hund. Jag lyckades komma upp på fötter utan hjälp och sade att jag ville gå till bilen och lägga mig. Protester! Men jag är en envis djävel. Dom frågade “åt vilket håll skall du gå?” Jag såg mig omkring, visste inte riktigt vara jag var, men jag lyckades peka ut rätt riktning. Dom gav upp, jag gick till bilen, bäddade upp, kröp in och slocknade. Jag vaknade på natten av att jag hade kläderna på. Avhjälpt och kröp ned igen. Nästa gång jag vaknade var det för att min fru och en av mina söner väckte  mig och sade “ligg kvar, vi fixar det här”. Dom packade ihop montern och varorna. Robert drog hem släpet och Maj-Lis körde mig till akuten där jag blev grundligt undersökt och fick en skallröntgen. Allt var OK och vid 15-tiden fick vi åka hem. Skönt att veta att psyke och fysik är i topp! Alla värden var jättebra. OK, jag fick en hjärnskakning och har sovit jättemycket sedan dess. Igår var jag först till Piteå och sjöng, sedan var jag ut och jagade några timmar. Idag jobbar jag med våra gräsmattor och när skymningen kommer går jag ut med Zulu och jagar. Igår var han så trött att han inte åt när vi kom hem. Han kojade direkt och idag hade han spytt på tre ställen inne! Han har uppfört sig konstigt sedan jag föll. han vill vara NÄRA hela tiden. En trogen vän!!


About

Förhållandevis ung och vital trots snart 79 år. Jag har en firma ihop med min fru, Singsong HB. Vi säljer mig och min musik, både egna sånger och ca 600 andra varav en hel del Country av det mogna slaget, Cash, Kristofferson, Jennings, Willie Nelson och en del Australiensisk country som jag nog är ensam om. På hösten fiskar jag och plockar svamp, på sommaren fiskar jag och drar runt i skärgården med min fru och en del av våra barnbar i vår lilla kabinbåt. Vi bor på Seskarö och eftersom vårt hus ligger i skogen utan grannar största delen av året kan hundarna vara ute när dom vill (inte drivande hundar). Bilden är en skugga i snön av mig och min häst. Jag sjunger Ghostriders in the sky så den passar mig perfekt. Hästarna är i Finland sedan några år så nu rider vi inte.


'Hål i huvudet!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com