Halvt blind med jättetuttar?!

 

 

Skärmavbild-2016-03-29-kl.-16.04.48

Jag sitter med migrän i hela ögonen och försöker göra ett skolarbete. Det är typ ett skämt. För tre timmar sedan hade jag som en svart skugga över halva ögat, men nu är det bara segt att försöka se skarpt liksom. Det är det jag tampas med. Jag VET att jag ska ligga still i ett mörk rum, men jag har redan gjort det i tre timmar och jag orkar inte mer. Jag vill göra mer på mitt marknadsföringsarbete. Jag vet ju vad detta kan resultera i också, men jag blir förbannat uttråkad av att vara still. Det vet nu ju säkert redan. Jag är rastlös as fuck. OCH NEJ, man ska inte titta på datorn heller, men ärligt.. vad SKA man göra då? Exakt. Jag gör allt i skolan typ utan bok, så ingen bok kan man läsa heller.. utom den i biologi, men den vill jag inte umgås med just nu.

Okej, flimret börjar sakta gå bort. Jag ska ta en ipren och en burk cola.

Jag fattar inte ens hur detta kom sig. Jag sprang ute i fina vädret, kom hem, gjorde tonfiskpasta med nyttigt skit i och sen.. sen var jag halvt blind. Tacka fan att jag var här hos mamma och fick svar direkt på vad det handlade om. Kul att bli HALVT BLIND när man lagar mat?!!! WTF?! Haha! Okej att jag kan få problem med öronen, men BLIND? NEJ?!

Och vad fan e mina tuttars problem egentligen?! Seriöst?! Ska dom se ut sådär? Jag fick ha TRE sportBH:ar på mig när jag sprang och det guppade ändå. Vad i helvete liksom?! Nä, jag har INTE fuckat upp mina p-piller denna månad. Jag har varit rätt bra faktiskt. Inga dubbla piller osv. Annars är jag en så glömsk maderfaker att jag kan ta tre piller på en dag och ja.. då blir konsekvensen mer rättvis. Det här med att dom är sådär vulgära och skitjobbiga som på bilden begriper jag mig inte på. Inte heller att jag ska få migrän när jag är tjugoåtta för första gången i livet. HALVT BLIND MY GOD! Alltså.. till och med JAG blev drama, hahaha!

Nu ska jag hoppas att ögonen vill vara med mig ett tag till. Jag vill komma in i texten på mitt arbete. Vill få feeling även om ögonen inte orkar. Kom igen nuuuuu!!!'Halvt blind med jättetuttar?!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com