Hans skäggstrån i handfatet

13313338_10153468804415899_1648761255_o

Han blev full och jag blev liiite lullig. Det var fredag och vi spelade spel hos min syster. Jag satt och jävlades i hennes fåtölj medan han satt bredvid och vickade på en datorstol. Vi hade alkohol i våra glas och han skulle till att berätta en historia som jag inte minns alls, men en halv mening, en liten halv mening, kom till att fastna i mitt huvud så starkt.

“Hemma hos oss…”

Jag tittade upp på honom och han log. De andra i rummet visste inte att det var första gången han sa så offentligt inför andra med en så vacker betoning på oss och mitt hjärta bultade till. Vi skulle flytta ihop. Jag skulle bli den första tjejen på över arton år som fått bo sambo med honom. Jag skulle få fylla lägenheten med min doft och blanda den med hans. Jag skulle få se de där små skäggstråna som lämnat hans rakapparat över hela handfatet och jag skulle få älska att dom låg där och prydde dess vita botten. Jag skulle få slippa vakna ensam utan hans rotande efter gymkläder på morgon medan han gör allt han kan för att inte behöva tända lampan. Jag skulle få lägga våra saker i lådor, få pryda lägenheten med bilder ifrån våra resor och vi skulle ha inflyttningsfest för våra närmsta.. med mitt namn bredvid hans på dörren.

Hansson Volle

Jag har alltid varit en enkel människa att leva med. Jag vill gärna sitta i mitt eget hörn och lyssna på min klassiska musik ibland. Jag vill gärna laga mat, plocka tvätt och torka dammiga ytor för att få lite ro i huvudet. Jag älskar att fråga hur hans dag har varit, älskar att tända ljus och stå i alldeles för sexiga kläder för en vanlig måndag, älskar att fylla frys och kyl med kött och roliga grönsaker. Jag vill ta hand om honom när han är sjuk och ge honom te i en rolig kopp, vill lägga mina colaburkar överallt och helst bredvid hans använda prillor, vill allra mest.. allra mest..

… allra mest vill jag säga “hemma hos oss”.'Hans skäggstrån i handfatet' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com