HÄRLIGA FANTASTISKA MIDSOMMAR !!

IMG_0527

Då var det dags igen ! I Söder regnar det & i Norr är det Sol ..som alltid på Midsommar .

IMG_2470

Jag har upplevt Midsommar around The World fr Pajala till Miami & skönast är att fira den  i Sverige med Familjen.

IMG_2487

Under 20 års tid dj:ade jag varenda midsommar ,numera relaxar jag med familjen & dansar runt midsommarsommarstången med kidsen på midsommarafton & dj:ar bara midsommardag.Imorgon intar jag Grisslehamn / Marinan.

IMG_2474

Så plötsligt har midsommar blivit ngt speciellt för mig igen ,innan brydde jag mig inte särskilt mkt om dessa högtider ,då jag alltid låg på europa & världstturneer & åren,månaderna,dagarna flöt ihop .

IMG_2493

Nu håller vi Midsommar !

IMG_2504

The Brinks Family önskar er alla en trevlig Midsommar .

IMG_5430

Over & Out Fr Tess,Milo,Nova ,Micke,Chris !!

 'HÄRLIGA FANTASTISKA MIDSOMMAR !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com