Hej torsdag!

Skärmavbild 2015-06-25 kl. 20.04.34

Någon tyckte jag skulle skriva vardagliga inlägg här också, så jag försöker väl göra det helt enkelt. Idag har jag pluggat, tränat och gått runt, runt. Tränade på F24S vid Hötorget och jag svettades SOM EN LITEN GRIS, MY F GOD?! AC:n kan ju omöjligt varit på. Jag DROPPADE svett ner på maskinen. Det var INTE ok. Det blev bara 45 min på maskinen. Hade varken lust eller ork till mer faktiskt. Usch. Känns så trist när det blir en bastu på gymmet?!

Juste, någon hackade mitt konto idag på instagram?! Helt efterblivet. Den tog bort ett tiotal bilder och döpte om några. Kan känna att man har väldigt tråkigt om man måste hacka någons instagram?! Jag förstår om man vill hacka min Facebook, men min insta?! Wtf? Aja.. nu är lösen bytt på alla mina konton överallt.

Efter gymmet drog jag och köpte fyra pocket på Myrorna för typ 50:-. De hade fått in en bok som jag velat läsa VÄÄÄÄLDIGT länge!! Så glad! Ska bli jättekul! 🙂

Och på Myrorna träffade jag min vän som jag skulle fikat med, men som bokat tvättstuga (wtf?). Så orutinerat! Han lovade att bjuda på lunch i morgon som plåster för att det inte blev något idag. Jag accepterade och gick till Willy:s. Nä, ingen fräsch sallad på Waynes blev det. Nä, det blev korv med bröd. Typiskt mig. Jag går därinne och tänker på babyspenat och kycklingfilé, men så slutar det med något som går jävligt fort bara. Mamma är ändå inte hemma i natt och jag orkar inte anstränga mig i mitt singelliv. Korv med bröd är en bedrift, ok?

Nu ska jag kolla på grillmästarna på TV4Play och sen på Orange is the new black. I morgon ska jag hämta ut min skjorta ifrån kemtvätten, woho!

🙂'Hej torsdag!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com