HELLS ANGELS ÄR EN DEL AV MIN FAMILJ !!

 

IMG_2361

För ett tag sedan kontaktades jag av en Frilanasjournalist som läst min bok ETT JÄVLA LIV.Han frågade efter ett tag då vi samtalat om jag kunde stå för det jag skrivet i boken .

-Självklart sa jag -Vad syftar du på ? Din vänskap med Hells Angels sa Journalisten

969440_10151421560571076_1401027803_n-675x276

-Inga problem sa jag , till skillnad från många andra kända människor ,så står jag för de människor jag är vän med & de jag träffat på vägen fr leksskolan till mina brokiga år i fängelse tills idag ,då jag hade turen att bli lite halv känd .

Så jag la till slut rubriken i hans händer ” HELLS ANGELS ÄR EN DEL AV MIN FAMILJ “.sa jag !

Han stönade till ..ok ..ok .. vågar du även ge mig några privata bilder ? Inga problem svarade jag .

Efter att ha upplevt många trevliga fester under 20 år både på Hamc i Malmö & Eskilstuna samt även bjudit in mina kända artister på julfester & dyl,så fick han ett unikt reportage med unika bilder ,som aldrig publicerats tidigare i Svensk press .

IMG_2357

 

Håll till Godo ..HAMC until Death .

 

IMG_6399

Michael Brinkenstjärna släpper en bomb:
”HELLS ANGELS ÄR EN DEL AV MIN FAMILJ!”
 
Michael Brinkenstjärna, 45, är en man med många ansikten. Han har radat upp skandaler, konkurser och fängelsedomar, men också världshits, böcker, löpsedlar och miljoninkomster.
Dessutom har han vänner från alla samhällsskick. Ena stunden kan han ha mailkontakt med världsstjärnan Rihanna, 25. Andra stunden kan han ta en öl med medlemmarna ur den fruktade MC-klubben ”Hells Angels” som startade i USA efter andra världskriget.
Så sent som i juni i år agerade Michael DJ på svenska Hells Angels-Jubileums-fest och för Hänt Extra avslöjar han att Hells Angels i Malmö varit som en familj för honom i hela 20 år.
– På den tiden jagade polisen oss så fort vi festade runt på stan. De var överrumplade över att Hells Angels hade kommit till Sverige och Malmö och försökte strypa det med alla medel, säger Michael till Hänt Extra.
– Idag finns det en hel del vänner kvar inom Hells Angels. Framför allt min mycket gode vän Thomas Möller och mina andra kamrater från Malmöavdelningen. En del har jag till och med sett växa upp. Min fru och jag håller deras vänskap högt, fortsätter Michael och konstaterar att han till skillnad från andra kändisar inte sticker under stol med att han gärna gästar MC-knuttarnas partyn.
– Jag, Persbrandt och Patrik Sjöberg är väl i princip de enda kändisar som erkänner Hells Angels som en del av vår familj. Och jag gillar ordning och reda och att man kan stå för det man sagt oavsett utgång, vilket är ett signum i dessa kretsar, avrundar skandalmanagern avslutningsvis.
Av Ola Lagerström

 972132_557760510929622_1870191598_n

969440_10151421560571076_1401027803_n


'HELLS ANGELS ÄR EN DEL AV MIN FAMILJ !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com