Hollywood Vampires

Recension: Vilken äkta genuin sommarkänsla det är när man går på Grönans första spelning, speciellt igår när solen brann från ett koboltblå himlavalv över de fullsatta 17.000 personerna som intog Gröna Lund för att kolla på ett band de aldrig lyssnat på men som är så fullspäckad med coola kändisar att de (inkl. undertecknat) helt enkelt var tvungen att se vad detta är för band.

accent_a

Bandet består alltså av skräckrockaren och legenden Alice Cooper som även är den som startade Hollywood Vampire. Sen Captain Sparrow, förlåt, Johnny Depp den superkända skådisen som även många tycker är den snyggaste mannen i världen, samt Joe Perry, gitarrist från Aerosmith. Snacka om vilket gäng. Dessutom blev de uppbackade av trummisen från Gun’s N Roses samt flera.

johnny-depp-hollywood-vampires-grammys-2016

Rent spontant kan man tycka att detta är ett kompisgäng som mest tycker det är kul att jamma ihop. Så var det även hur det hela började, sen blev det lite seriösare och de spelade in hela tre (!) egna låtar. Resten är dock en kavalkad av bombastiska covers på andra rockartister. Gissar att detta måste vara världens absolut mest exklusiva coverband. Dock var de alla superduktiga musiker och mest undrade man kanske vad en skådis gör i bandet men Depp är uppenbarligen en fantastiskt duktig gitarrist och jag vet han även vart med i annat band innan.

images

De gör en riktigt grym show och publiken var i extas. Det blev nästan lite ”Allsång på Grönan” då de körde en hitlist av rockklassiker. Det blir tyvärr nog nästan svårt att toppa denna kväll, det var länge sedan jag så en sådan massiv hop av människor som visade en sådan otrolig glädje.

Av: Gino LundqvistAbout

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Hollywood Vampires' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com