Hur man bränner ner en förort

En krönika:

 

Nuförtiden är det väldigt populärt att bränna ner förorter. Frustrationen över att man är en nolla berättigar detta beteende och det är alltid spännande att kasta sten i huvudet på polis, brandkår och ambulanspersonal. Att dessa människor mest är familjefäder med småbarn och oroliga fruar hemma spelar mindre roll, de är ju en del av ”etablissemanget”. Stockholmsförorterna har blivit det nya Paris. Bränn bara bränn. Eld är dödskönt. Jag är uttråkad. Bränn mera! Ny natt nya möjligheter.

Natt8

Sverigedemokraterna jublar och får råstånd bara de tänker på nästa valresultat. Utlänningar som förstör för sig själva. Utlänningar som är förbannade på småglinen som förstör för alla andra. Utlänningar som är snälla men får sina hem och bilar sönderbrända. Frustration och rädsla.

Ska vi vara glada att de förstör för sig själva? Sossarnas äckliga miljonprogram med betongförorter är det vidrigaste vi har i vårt land hur som helst? Att resultatet blir som det blir nu är väl bara på tiden? Ingen etnisk svensk åker någonsin dit hursomhelst. Ska vi låta dem bränna ner sin egen skit?

Skolorna är gratis. Vill de kan de bli doktorander på någon högskola utan problem. Socialbidragen betalar skattebetalarna. Vilka möjligheter har inte de i förorterna som alla andra har som berättigar dessa våldsbrott? Norrland är fattigare men inte bränner de ner Jukkasjärvi för det?

En brandman skriver ett frustrerat brev och undrar varför han får en gatusten genom rutan på sin brandbil när han kommer och riskerar sitt liv för att undsätta de i nöd, poliser som knappt hinner lämna barnen på dagis får sy stygn på sjukan och får lyssna på 13åringar som berättar att deras största dröm är att döda en polis. Idiotföreningen Megafonen hetsar till mera våldsbrott. Anarki när den är som bäst eller?

Sverige hånas i internationell press. Det förlovade landet med världens kändaste sociala skyddsnät visar sig vara läskigt ihåligt. Är det skyhöga skattetrycket verkligen berättigat när det uppenbarligen inte fungerar?

Natt7

Problemet som alla dessa kravaller skapar är att det bara är en massa frågor som uppstår och så få svar finns tillhanda. Det ger sådana som SD en guldgata att paradera med svar.

 

Hur många svennebananer är det som kastar stenar? Noll. Men det får jag ju inte skriva för då är jag ju rasist. Men hur många hem brinner och hur många bilar tillhör svennebananer. Noll där också. Alltså förstör invandrarna för sig själva. Noll IQ känns det som. Varför förstöra för sig själva?

Men vårt land brinner och det är svårt att inte reagera på det. Kanske är det politikernas fel att de inte gör tillräckligt för dessa förorter. Kanske är det invandringspolitiken som inte hinner med att ta hand om alla, men mest får väl alla stå till svars för vad de faktiskt gör. Det finns inga ursäkter för detta beteende. Men i natt kommer det brinna igen. Det är det enda som är helt säkert.

Sen hjälper det inte att Aftonbladet och Expressen betalar våldsverkarna för bilder och filmer av brända bilar heller. Snacka om dubbelmoralisk uppmuntran. Det är sannerligen en sjuk värld vi lever i.


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Hur man bränner ner en förort' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com