Idag fyller jag år!

My god. Vilken dag, vilket år. Nu fyller jag år…igen. Som tiden rinner iväg och flyger förbi en snabbare än dödsängeln skriker. Om man nu kan se ett år från olika perspektiv så kan man ju säga ett ett glas är halvfullt med Champagne eller halvtomt. Lika mycket kan man säga att antingen blir man ett år närmare döden eller så har man lyckats överleva ett år till i livet. Allt handlar om perspektiv och inställning. Ok allt det där snacket är bara ren bull. Det är så man börjar resonera när man kommer upp i min anmärkningsvärda ålder. För att dölja det faktum att man nått höjden och sitter på en snabb snow racer down hill och man ber till någon gud man inte tror på att man inte ska ramla av och bryta lårbenshalsen och få cancer innan man slagit i nästa tall.

Min räddning ligger i att jag ligger i full förnekelse. Jag tror fortfarande på fullt allvar att jag är 25 år ”i sinnet” och att det är samma sak som i riktiga jordsnurr. Jag hånar öppet folk i min egen ålder och tittar på dem o säger vilka gamlingar de är. För de har kala hjässor, elaka svärmödrar, jobbiga familjer, skrikiga ungar och är frånskilda och patetiska. Själv är jag fortfarande 20 år i mina bästa år och jag har precis allt det de inte har dvs…. frihet, lyxen att göra vad jag vill, inget ansvar för någon människa dvs. …hmmm jag har alltså ingenting…

Haha.. självinsikt är jobbigt.

Fick en bild från den bästa tatueringsstudion i Thailand, hans som gjorde min gigantiska sleeve som tog 5-6 timmar per dag i en hel vecka att göra med bamboo. Något en av Thailands bästa gaddars sa va omöjligt och vägrade göra först för den var så stort. Nu fick jag skickat en bild att jag hänger på hans vägg som några få exempel på hans största verk hela tre år senare! Han har typ gjort tusen laddningar innan och lika många efter sen dess men där hänger jag! Känns kul!

Att bli ett år äldre är att bli ett år mer erfaren (oundvikligt), förhoppningsvis något visare (mmm eller hur) men för guds skull bara inte ett år tråkigare (gudarna hoppas). Jag vet verkligen inte hur jag ska förhålla mig till min ålder nu. Jag vet inte vad som förväntas av mig alla mina vänner är yngre än mig. Ska jag vara ”mognare” eller chilla o va ”cool” o vara ung som dem eller är det bara patetiskt i takt med varje nytt grått hår på min skalle? Jag är helt lost här???? HJÄÄLP!

Det enda jag vet är att jag mer än troligt bara kommer fortsätta vara precis mig själv och att man får ta mig för vad jag är oavsätt vilket fack man vill placera mig i. DET är det enda jag lärt mig på alla de här åren. Va dig själv lyssna på dina närmaste vänner och SKIT i resten! Får nog leva efter den devisen åtminstone ett år till. SÅÅÅ jävla gammal är jag inte än! Kram och tack för alla som grattat mig! LOVE YOU ALL!


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Idag fyller jag år!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com