Inoljad i den amerikanska bensindrömmen

WolfLogo

Precis som med brandmän ligger det ett spännande, hett skimmer av något unikt och intressant hos inoljade bilmekare som står där i hängslen , skitiga, med ena handen runt en skiftnyckel och en oljig trasa i den andra med ett vitt bländande leende sittandes på ett gäng bildäck. Lite macho är det trots allt att kunna fixa sin bil. En klyscha? Såklart inte. Denna rörelse är otroligt stor i vårt avlånga land och jag syftar inte enbart på rena yrkesmän nu utan mer på alla fanatiska hemmafixare som har detta som sin skitiga men grymma hjärtehobby.

Speciellt verkar charmen vara störst hos alla som fixar gamla amerikanare. Kubanerna är väl specialister på detta. De fixas och fixas och rullar i all evighet. Men vi svenskar ligger inte långt efter. De putsas, mekas, fixas, trixas och trimmas tills en vacker perfektion är uppnådd.

Men det är inte alltid lätt att hitta rätta delar till detta. Men vi har hittat Åbergs VTC Parts som fixar biffen! De har delar till amerikanska Vans, Pick-Up’s och personbilar speciellt till amerikanska bilar men även japanska bilar som kommer från USA, Infinity, Lexus, Toyota och Nissans stora Pickuper och SUV-ar.

bil

Framförallt är de riktigt grymma på två saker. Det ena är ekonomiplåt, men även delar som ofta rostar eller är extra svåra att få tag i som t.ex. framkärm till Chevrolet Pickup 88-99. Eller varför inte lite nya solglittrande kromade stötfångare, eller en sprillans ny het motorhuv? De har över 40.000 produkter att välja emellan och gjort det här i 40 år så de kan sina grejer.

plat_img

Kolla in det här!

Men åter till oljan. Detta flytande guld som smörjer allt hett stål och aluminium till en harmonisk dans. Motorolja, automatolja, diffolja, ja de är många olika och de finns många olika klasser men dessa kör med Wolf’s Head som har den högsta klassificering som finns. Extra viktigt för de klassiska amerikanarna. De har även nu erbjudande att om man köper en hel låda olja med 12 flaskor betalar man bara halva priset!

wolfolja

Ni hittar det här!

Gino Lundqvist

gino@mensworld.se


About

Founder of Attitude4life and a passionated Dive Instructor/sailor and a Chef! And many more things. Just love life!


'Inoljad i den amerikanska bensindrömmen' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com