JAG ERKÄNNER ! MIN FRU ÄR KUNG I VÅRT HEM!!!

IMG_6396

Dags att lägga korten på bordet !! Självklart ..Javisst .. Inget snack ..Rena rama sanningen ..JAG ERKÄNNER  ! Min fru är KUNG i vårt hem ! Jag är KUNG på mitt kontor  & det räcker mer än väl!!

IMG_6502

Michael Brinkenstjärna lägger korten på bordet:

”Min fru är kung i vårt hem och jag är en stolt mes!”
Michael Brinkenstjärna, 45, sticker ut bland landets artistmanagers. Han har livstidsdömda vänner, han har suttit i fängelse för trafikbrott och han har gripit inbrottstjuvar under brutala former.
Utåt sett är han machomannen personifierad, men Hänt Extra kan nu slå hål på den myten. När hans arbetsdagar är slut förvandlas han nämligen till något av en knähund – styrd av hustrun Teresa Celeste, 32.
RSCN1641
– Vi träffades på ett uteställe i Hälsingland. Jag var den tuffa DJ:n på scenen och hon var den galna tjejen som dansade på bardisken och dissade mig totalt. Vi blev ihop och jag lyckades vara machoman i ett år. Sedan flyttade vi ihop och då var det kört. Efter åtta ihop har jag inte mycket att sätta emot. Hon bestämmer ordningen och håller i taktpinnen. Vill hon att jag ska dammsuga så är det bara att svar: ”Javisst, älskling”. Vill hon att jag ska hämta barnen på skolan och dagis är det bara att lyda, medger Michael som trots sin underlägsenhet på hemmaplan har sin Teresa att tacka för mycket. Tack vare henne har han äntligen fått ordning på sitt liv.
RSCN0728
– Mitt livs högsta vinst var att vi gifte oss och skaffade ett sista barn ihop, Milo. Det förändrade allt! Nu betalar jag TV-licens för första gången i mitt liv. Teresa tycker att jag kör bil som en gammal gubbe, men från att ha kört olagligt i 23 år har jag nu ett lagligt körkort. Dessutom har sålt mina värstingbilar och jag frestas inte längre av att bryta mot hastighetsbestämmelserna, säger Michael som inte längre spelar macho för sina kompisar.
– Idag erkänner jag det öppet: min fru är kung i vårt hem och jag är en stolt mes!
Av Ola Lagerström
DSCN1656
Over & Out fr The Brinks !!


'JAG ERKÄNNER ! MIN FRU ÄR KUNG I VÅRT HEM!!!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com