JAG FUSKADE I MELODIFESTIVALEN !!

På Lördag är det dags för årets första deltävling i melodifestivalen 2013. Cirkusen runt Melodifestivalen är galen & kräver ett gott psyke & ett tålamod av stål fr artister & managers.Min största succe i Mellon kom år 2008 med Gigantiska Nordman.Det var en comeback utan dess like med en fantastisk låt som skrevs av Mårten & Lina Eriksson.Från början var låten inte tänkt till Norman ,men efter en ny inspelning eftersom den gamla versionen av låten var värdelös ,så fick låten ett nytt liv & en enorm framgång med Nordman speciella sound .Jag glömmer aldrig ,då Kicken min gode vän  fr The Poodles som också skulle deltaga i 2008 års mello,  var uppe på mitt kontor dagarna innan Jul 2007 ,vi småsnackade & innan han gick spelade jag upp I lågornas sken ,Nordmans bidrag ,han satt aldelles tyst när sista refr mynnade ut .Efter ett par minuters tystnad sa han -Herregud,vilken Jävla låt !! -Vi kan lika bra stanna hemma .Han förutspådde en finalplats & mkt riktigt ,vi blev 5a i finalen på globen.Innan vi körde finalen på globen gratulerade jag Staffan Jordansson tillika Charlotte perellis manager till segern bakom scenen minuterrna innan tv kamerorna slogs på  ,allt var uppgjort & klart att hon skulle vinna. Mitt jobb däremot var att få fart på de gamla avsomnade Vikingarna Nordman ,så när vi kom till Karlskrona för första deltävlingen 2008 ,så körde jag upp med min jeep framför Karlskrona Statt & lastade ur Håkan & Mats samt checkadse in mina stjärnor.Hela foajen vimlade av mediafolk & jag tänkte nu eller aldrig ….För att få bra drag på Nordman och vår låt tog jag en chansning,jag gick fram till ett par reportrar på Expressen ,kom ska ni få höra någonting sa jag -Vad ,sa de & tittade märkligt på mig ! Kom..de följde efter & samtliga hoppade in i min jeep .Väl på plats i jeepen med 3 st reportrar som extrembevakade 2008 ÅRS MELODIFESIVAL  i jeepens baksäte,så drog jag av I LÅGORNAS SKEN på bilens cd & efter att jag spelat upp låten ,så var det tyst ! Utanför passerade Christer Björkman ,jag tänkte han skulle bara veta ! Den ena reportern sa -DET VAR SOM FAN !! -Vilken hit !! Tack vare detta lilla tilltag ,så var jag steget före många andra artister i Karlskrona . Så jag tackar min läromästare Bert Karlsson ,han lärde mig tricket & har garanterat fuskat mkt i mellon….???

 

 

 

!!!!'JAG FUSKADE I MELODIFESTIVALEN !!' has no comments

Be the first to comment this post!

Would you like to share your thoughts?

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Attitude4Life.com © BEIMARKeting AB * info@attitude4life.com